1éves mult babáitok mikor kezdtek el járni?
Az én fiam pont 10 hónapos volt,amikor elindult.
A párom viszont másfél évesen indult el és azóta is megy,pedig már 36 éves.
Szerintem ne aggódj, nemsokára tekerni fog mint az őrült.:)
Ne izgulj!!! Az én fiam is úgy mászott mint a parancsolat, nagyon gyors volt és ügyes! Én úgy tudom jót is tesz a mászás az agyi fejlődés szempontjából:)
Aztán 14 hónaposan indult el egyedül, onnan viszont nagyon biztosan ment!! Szinte sose esett el, nem kellett vezetgetnem, támogatnom, egyedül ment tök szépen!
Ez sokkal jobb volt így balesetveszély megelőzése céljából is. A szomszéd kisgyerekkel pl. nagyra van anyukája hogy 11 hósan jár, hát igen, csak esik bukik, tök bizonytalan mindig ott kell lenni a fenekében...
Szóval csak azt akarom ezzel mondani, hogy hagyd rá a babádra, ő tudja mikor kell elindulnia:)
Egyébként 18 hós korig szoktak várni ha elindul addig, az normális.
A kislányom meg amúgy 12 hósan elindult pedig semmit se csináltam másképp a 2 gyereknél :)
Fiam 11 hónaposan, a lányom 15,5 hónaposan kezdte.
Meg sem fordult a fejemben, hogy bármi gondja lenne.
Lányom egy évesen futott, fiaim 15 hónaposak és nem mennek.
Ezen aztán egy percet se stresszelj! Testvérek közt is ekkora különbségek simán vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!