Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért emlegeti ennyit az apja...

Miért emlegeti ennyit az apja volt barátnőjét?

Figyelt kérdés

2 éves.

nem találkozhattak sokat, hiszen 2 hónapot voltunk külön az apukàjaval. Mostanra 3 hete már itthon van, rendbe tesszük a dolgainkat.

De...

Mostmár egyre ritkábban, de emlegeti azt a nőt.

Azt mondja, édesapa, édesanya és édesviki(apa exe).

Azt hozzáteszem, hogy nagyon apás. Ennyire megkavarodott volna?

Fix, hogy vége, hiszen a szabadnapokat hármasban töltjük, illetve mindig hazajön munka után.

2016. jún. 18. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Megszerette. Nem kell ehhez sok időt együtt tölteni.

Ismerősünk kislányára vigyáztunk egyszer, egy délután pár órát, utána két hétig egyfolytában az én nevemet emlegette otthon :)

2016. jún. 18. 13:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Kétévesnek elég nagy változás, hogy apa nincs otthon, és másvalakivel él, pláne, ha apás. Még szép, hogy megkavarodott, gondolom, apa exével mindig találkozott, ha nála volt, felteszem, Viki kedves is volt hozzá - ki ne lenne kedves egy ilyen csöppséggel? Ha tényleg vége, majd szép lassan elfelejti, nem kell rá reagálni.
2016. jún. 18. 13:09
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Csak azért kicsit (nagyon) rossz. Persze, nem hozom fel a párommal soha. 8 éve vagyunk együtt.

Szeretem...

És remelem azert jött vissza, mert mèg ő is engem.

2016. jún. 18. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Szegényke, biztosan nagyon megkedvelte a lányt. Nem ismerte már akkor is esetleg, amikor csalt téged a lánnyal? Lehet, hogy nem két hónapja ismeri. Gondolom, a férjed nem úgy talált barátnőt, hogy szétmentetek, aztán bánatában egy komoly kapcsolatba bonyolódott.

Szerintem felhozhatnád a férjednek a témát, hiszen most már őszintének kellene lennetek egymással, ha már a kapcsolat meg a szakítás közbejött. Remélem, nem lányod van, hogy ezt a családi mintát és nőképet vigye tovább.

2016. jún. 18. 16:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Elvileg nem volt meg neki, meg a gyerkőc mondta volna, hiszen tőle tudtam meg. Inkább arra gondolok, hogy elég apás,így hozzákötötte...

Nagyon gerinctelen volt a lány, na meg a férjem is... Nemírom le, hogy miért.. De hidd el..

A lényeg, bízok benne, és mielőtt szakítottunk nem csalt meg. Ez egy új kapcsolat volt... Kérdeztem tőle, hogy szereti e, mondta, hogy jesszus, dehogy.

Hittem neki, akkor nem lenne itthon. Persze, hazudnék ha azt mondanám, hogy nem kételkedek néha... De ez zsigerből jön.

2016. jún. 18. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!