Mikor, és hogyan kell elkezdeni a fogmosást?
Figyelt kérdés
Kisfiam 8 hónapos, és már van két fogacskája. A védőnénink szerint akkor kell elkezdeni, mikor már legalább 8 foga van. Én viszont úgy érzem már most el kellene kezdeni, hiszen eszik főzeléket husival, és sok gyümölcsöt. Valamint az lenne a kérdésem mikortól lehet adni a Zymafluor tablettát? (beszélek róla gyermekfogorvossal, csak kíváncsi vagyok mások tapasztalatára, mert több szem többet lát)2010. ápr. 12. 21:56
11/15 A kérdező kommentje:
Vettem én is újra húzhatót, meg fogkrémet is hozzá, de a kis betyár ki nem nyitná a száját. Vigyorog rám, de olyan szorosan zárt szájjal, hogy szinte látom a gondolatait "He-he, csak nem gondolod?! Te kis naiv!" De próbálkozunk! Köszi mindenkinek!
2010. ápr. 12. 22:34
12/15 anonim válasza:
nem hülyeség, amit a védőnő mondott. a net tele van ilyen cikkekkel, a fele azt mondja, h újszülött korban kell már, fele azt, h 8 fognál kell elkezdeni a fogak mosását.
13/15 anonim válasza:
Korábban azért nem javasolták 8 fog előtt, mert a baba nem tudja kiköpni a fogkrémet. MA viszont már van olyan fogkrém, ami nem ártalmas.
Az én fiam 6 hós volt, mikor kijöttek az első fogai, onnantól mi is a Nenedentet használtuk. Már elmúlt 1 éves, tegnap vettem meg neki az első igazi fogkefét, Oral-B Stages 1-et a DM-ben. Nagyon tetszett neki, vígan rágcsálta a fürdőkádban ülve, miután megmostam vele a fogacskáit.
(O)
14/15 anonim válasza:
Én 6 hónapos korától "mosom", akkortól van foga. Meg akkortól kap anyatejen kívül mást is.
Fogkrémet a doki nem javasolt, én a rendes gyerek fogkefét használom, Aloe First-tel befújom és úgy sikáljuk. Most 10 hónapos és élvezi. Jókat nevetünk közben.
OFF.
Mi az a Zymafluor tabletta? Valami flour pótlás?
15/15 anonim válasza:
22:06 vagyok. még most sem tudja kiköpni, 13 hós, úgyhogy Nenedentet teszek az Oral B kefére. Vettem Lacalut Baby málnásat is de az nem ízlett neki, csak a nenedent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!