Mikor érdemes elkezdeni a fogmosást? Van babafogkrém? Milyen a 4-24 hónapig használható azt hiszem Oral B babafogkefe?
Én először ujjra húzható gumifogkefével mostam, aztán vettem babylove 3-as fogkefét: egy gömb alakú rágóka (ezt sokszor odaadom, odaadtam neki, és csak rágja, masszírozza az ínyét is) egy gumi fogkefeszerűség (ezzel én mostam egy ideig a fogát) és egy bébifogkefe (mostmár ezzel mossuk minden fürdésnél először az apja, aztán ő kapja meg. Csak úgy tartja azt a 8 db fogát, szereti)
Vettünk neki nenedent fogkrémet, azzal mostunk minden este, épphogy csak íze legyen a fogkefének, de mikor fogorvosnál voltunk, a dokinőnek pár nappal fiatalabb babája van, mint a fiam, és ő mondta, hogy úgy gondolja ennyi idősen még nem kell a fogkrém. Így mostmár minden másnap vagy harmadnap fogkrémezünk csak, egyébként sima vízzel. 11 hónapos most a fiam, 4 hónapos kora óta jönnek kettesével a fogai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!