Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor érdemes elkezdeni a...

Mikor érdemes elkezdeni a fogmosást? Van babafogkrém? Milyen a 4-24 hónapig használható azt hiszem Oral B babafogkefe?

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 08:47
 1/3 anonim ***** válasza:
8 hósan kibújt az első 2 fogunk. Onnantól mossuk. Nenedent fogkrémmel, ezt lelehet nyelni, nincs benne fluor. A fogkefe is jó, kellemes puha.
2010. nov. 5. 09:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Én először ujjra húzható gumifogkefével mostam, aztán vettem babylove 3-as fogkefét: egy gömb alakú rágóka (ezt sokszor odaadom, odaadtam neki, és csak rágja, masszírozza az ínyét is) egy gumi fogkefeszerűség (ezzel én mostam egy ideig a fogát) és egy bébifogkefe (mostmár ezzel mossuk minden fürdésnél először az apja, aztán ő kapja meg. Csak úgy tartja azt a 8 db fogát, szereti)

Vettünk neki nenedent fogkrémet, azzal mostunk minden este, épphogy csak íze legyen a fogkefének, de mikor fogorvosnál voltunk, a dokinőnek pár nappal fiatalabb babája van, mint a fiam, és ő mondta, hogy úgy gondolja ennyi idősen még nem kell a fogkrém. Így mostmár minden másnap vagy harmadnap fogkrémezünk csak, egyébként sima vízzel. 11 hónapos most a fiam, 4 hónapos kora óta jönnek kettesével a fogai.

2010. nov. 5. 11:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Már az első fogaktól kezdve mossuk a fogát. Az oral B fogkefe nagyon jó puha. A gyereknek is tetszik a mintája. Csak fluor mentes fogkrémet vegyél. Én odaadtam neki már nagyon korán hogy ismerkedjen a fogkefével és fél évesen már ő követelte a fogkefét.
2010. nov. 5. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!