Kisfiam 5 honapos es 2 hetes akkar mit adok a kezebe el kezd vele veszekedni es par perc alat anyira fellmergeli magat hogy nagyon el kezd sirni mitol lehet ez? Vane meg valakinek igy babaja? Tanacsok?
Szia! "szerencsére" ezek szerint nem csak az én fiam ilyen idegzsába:)Pedig harmadik gyerek, a nagyoknál nem volt ilyesmi, ez most teljesen új nekem.
Ráadásul kaja közben is néha elkapja a harci ideg:)Most kezdtem el kóstoltatni, ez a második hetünk, és iszonyatosan be tudja hergelni magát közben.Abba kell hogy hagyjam az etetést olyankor.
Most még nevetek rajta, olyan kis aranyos, de ez hosszabb távon nem lesz túl vicces.Amúgy 22 hetes...
Sziasztok!
Kisfiam 6 és fél hós. Ő is gyakran összeveszett a textilkönyvével, amíg nem tudott fordulni, és amíg nem tanulta meg elengedni a dolgokat. Pár hete, amióta ezek mennek neki, már ritkultak a "kirohanások" :D Most éppen hason tolat és forog az óramutató járásával egyirányban és ez elég sokáig leköti, szóval van remény! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!