Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktatok veszekedni az apukával?

Szoktatok veszekedni az apukával?

Figyelt kérdés
5 honapos a fiam, de semmi máson csak azon hogy hagyjuk e sirni vagy ne,, én nem hagynám, ö igen. minde n nap öljük egymást..sajnos.
2010. dec. 13. 21:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi szoktunk, általában pénzen :( amúgy sose a gyerek előtt, egyébként egy 5 hónapos babát nincs értelme sírni hagyni de tudom nem ez volt a kérdés!
2010. dec. 13. 21:42
 2/21 anonim ***** válasza:
nálunk pont fordítva.ő nem hallgatja el ha sír,én meg már "megszoktam" és nem ugrok mindenre.és ebből az jön le,hogy nem törődöm a kicsikkel.na meg azon akadok ki,hogy egész hétvégén cipeli a 2 évesem seggét,aki aztán elvárja tőlem is hétköznap,mikor apa nincs itthon.
2010. dec. 13. 21:45
 3/21 anonim ***** válasza:
Szoktumk mi is veszekedni. Ritkán a babán, ezt a kérdést inkább rám bízza, viszont minden máson igen. Szerintem én is érzékenyebb vagyok, azért kemény az első időszak, és máshogy reagálok mint mielőtt szültem volna. Szabadidőnk semmi, egymásra fordított időnk is nulla, így néha kijön a feszültség. :-(
2010. dec. 13. 21:47
 4/21 A kérdező kommentje:
nem ze volt a kérdés, de én is ugy gondolom.. nem szeretem ha sir, de néha nem engedi hogy felvegyem, azt mondja nem akarja hogy 2 évesen majd földhöz vágja magát az áruházban mert hogy már most is hisztis.. néha igen, de akkor is fáj ha ránézek hogy ott sir szegényke. pedig tényleg nem haladok nagyon a házimunkával csak kapkodok. mert egy percet sincs el nélkülem..
 5/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Tart ki amellett, amit az anyai ösztön súg! Tudod mennyi dolgot tudnak ezek a "mindentudó férfiak"!? Még a gyereket is megszülnék, ha tudnák...:) na persze, hiszi a piszi :)

Egyébként erősen pártolok amellett, hogy egy ilyen korú babát nem szabad sírni hagyni. Neki még ez a "mondanivalója", csak azt erősítik benne, hogy "mondom, mondom, és mégse figyel rám senki...". Nyugodtan érvelj ezzel az apukának és tarts ki a véleményed mellett!!

6/21 anonim ***** válasza:
ritkán, pénz miatt. persze gyakran nincs pénzünk, de ritkán veszekszünk. ja meg van néha ellentmondás a gyerek kapcsán...nagyon elkényeszteti:D
 7/21 A kérdező kommentje:
én nem értem ezt hogy mindenkitöl azt hallom hogy ne hagyjam sirni, de a barátai meg az anyja azt mondja neki hogy kell hagyni sirni.. ezért minden nap veszekszünk, a gyerek ordit a kiságyban mi meg a másik szobában.. már ugy elegem van.. ha cipelem, vagy játszok vele, meg jegyzéseket tesz, hogy elrontottam a nevelését, nagyon bánt, mert nem érzem hogy jol nevelném igy vagy jo anyja lennék, pedig azt hiszem az vagyok..
2010. dec. 13. 21:50
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
nálunk ez anno a kajával volt így. anyósom etette volna fűvel-fával a fiamat és jól telebúgta a párom fejét. mikor meghallottam a szájából az anyja szavait, közöltem, h pakoljon és takarodjon oda vissza, ahonnan jött. hmmm. hirtelen csend lett és azóta elhiszi, h jót akarok a saját gyermekemnek. egyébként ritkán veszekszünk, a fiam előtt sosem. ha előfordul, az a pénz, v anyósom miatt volt, de ő már nem rúg labdába:D most, h el is költöztünk anyósoméktól 160 km-re, teljesen rendben van a kapcsolatunk.
2010. dec. 13. 21:58
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Az anyja szülte ezt a gyereket vagy a barátai? Légy bátor és mondd ki neki hogy nálad jobban senki sem ismeri a picit. Te vagy az édesanyja, hát te tudod mi a legjobb neki; nem az anyósod, nem a haverok és nem a szomszéd. Később is igazolni fog, azt amit az ösztöneid súgnak. Sosem hagytam sírni a gyerekem, és nem lóg rajtam, nem játszik "kismajmot". Ez nem ettől függ! Ráadásul hiába nem érti egy ilyen pici, hogy min veszekedtek, de érzi a rezgéseket köztetek. Apuka kicsit nagyarcú lehet (bocs), gondolom perfekt teszi tisztába kakilás után és roham ha büfiztetni kell....
2010. dec. 13. 21:58
 10/21 anonim ***** válasza:
Szia első vagyok, állj a sarkadra és oszd ki hogy ebben a kérdésben nem engedsz és nem fogod sírni hagyni, egyébként nyugodtan elmondhatod neki, ha már ilyen "okos" (már bocsi) hogy 2 évesen nem ettől lesz hisztis, én sosem hagytam sírni a gyermekemet, nincs semmi probléma vele, még annyira se hisztis mint más gyereke.. nem ettől függ, és egy ekkora pici baba tényleg csak azt szűri le hogy nem jön a segítség pedig kérem...
2010. dec. 13. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!