Szoktatok veszekedni az apukával?
Szia
Mi is szoktunk sajna.Ennek se a penzhez se a gyerekhez nincs koze :S
Saja eleg lusta...legalabbis itthon.A munkahelyen nagyon szeretik es meg vannak vele elgedve.Januarban kapja meg a kinevezeset, igy O lesz a kisfonok.Itthon bezzeg soha nem segit.Ha 2-3 napig itthon van azt kivanom bar csak menne mer dolgozni :S
Agy alol szedem ki a taknyos zsepiket...egyik sarokban a hasznalt alsonadrag a masikban a zokni.Valahol fel uton a polo.Ez minden nap igy van....es ez csak az alap.Ha meg kerem, hogy etesse meg a gyereket kifogasokat keres, hogy nala nem eszik.Ha azt kerem pelenkazza at akkor epp cigizni indult (amit mellekesen mar 1.5 eve abba kellett volna hagynia). stb stb
En probalok mindent megtenni, de az nem eleg egy kapcsolathoz....Azt hiszem csak a baba miatt vagyunk mar egyutt :(
szia!
nálunk is ez volt, az anyósom - magából kiindulva persze - adta a jobbnál jobb tanácsokat, hogy miért ne hagyjam sírni.
Mi is összezörrentünk emiatt, de én később már nem álltam le veszekedni, egész egyszerűen elengedtem a fülem mellett és nagyon a sarkamra álltam. sosem hagytam sírni, emiatt valóban úgy tűnt, hogy nincs el nélkülem - pedig csak egy normális kisbébi volt, aki az anyukájával szeret lenni.
Most 2 éves, gyönyörűen eljátszik egyedül is, cseppet sem elkényeztetett, kiegyensúlyozott és okos, értelmes gyermek.
megérte. most már bezzeg senki nem mer beleszólni semmibe ;)
sziasztok
köszi a válaszokat, párom sokat segit, szokott fözni meg takarit is ha ugy alakul, mindent meg tud csinálni, munkábol rohan haza hogy együtt fürdessünk stb,. imádja a kisfiát, de ebben az egyben nem értün kegyet,, idegesiti az hogy látja rajtam hogy milyen csapzott vagyok és nincs idöm magamra stb.. azt hiszi ez nekem fáj.. és álitolag ezért nem akarja hogy rászoktassuk az ölben létre még jobban, de nem érti meg hogy lopott pillanatokban igy is mindent megteszek, minden elkészül, csak részletekben, ráadásul takaritás mániám van és mindig mindenhol rend van,, még igy is,, nem tudom hogy ha ezeket a válaszokat olvasná... nem hallgat senkire, a lényeg hogy szerinte sirni kell hagyni a babát, hogy ne ö uralkodjon rajtunk.. lehet hogy kicsit erös volt amiket irtam, igazábol nagyon jo ember, nagyon szeretjük egymást, de ezen minden nap veszekszünk..
... amúgy én anyuval szoktam veszekedni. Nem érti meg, hogy 2 óránkénti ébredés mellett miért vettem magamhoz a gyereket az ágyba. Szerinte magamhoz szoktatom.
Mellékesen a húgom kb. 9 éves koráig minden este velem aludt el, mert ő a @va nevelési elvei miatt nem vette maga mellé akkor se ha félt. Ő pedig szinte minden este félt egyedül!!!! Amúgy anyu is állati jó fej, de azért ezt nem felejtem el neki. Mivel annó nekem senkihez nem volt bújni!
Szóval csináld úgy ahogy jónak látod, és biztos hogy az idő téged igazol. Sajnos sok férfi vaskalapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!