Nacebee kérdése:
Pierre cardin ps625 vagy baby design trip? Nem tudunk dönteni apukával én pierre szavazok, ő a babyre.
2011. máj. 27. 11:42
2/7 anonim válasza:
Én is inkább a baby design trip-re szavazok. Nem írja a pierre-nél, hogy van-e kémlelőnyílás a kupolán. (Nekem ez fontos szempont, hogy lássam a picúrt)
3/7 anonim válasza:
Nekünk ilyen pierre van,nagyon szeretjük,de tényleg nincs rajta kukucska lyuk,ami azért előnyös!De ehhez adnak esővédőt is!És talán a pierre megbízhatóbb márka.Én is nagyon nehezen döntöttem,nekem a másik giraffe clubos volt,de ez lett és szeretjük!
4/7 A kérdező kommentje:
valakinek van esetleg?tapasztalat?
2011. máj. 27. 16:14
5/7 anonim válasza:
A pierre jó márka, csak nagyon pici. Alig pár hónapig fért el benne a lányom, a fiamnak már újszülöttként sem tetszett. A Bergon volt nekünk a jó választás, ráadásul a babának főleg az első időkben fontos lehet, hogy lássa az édesanyját, arra pedig a kémlelőnyílás nem elegendő, az átfordítható tolókar sokkal jobb.
A gyerekeim 3,8 illetve 4 kg-al születtek, az ő méreteikhez nagyon kicsi volt a pierre cardin.
7/7 A kérdező kommentje:
már majdnem 8 hónapos a lányom,és 8 kg.van nagy babakocsink,ezt utazáshoz,futkosónak használnánk
2011. máj. 29. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!