Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babád főzelékét a hűtőből...

Babád főzelékét a hűtőből kivéve mikróban melegíted, vagy inkább 1-2 órával előtte kivéve melegszik szobahőmérsékletűre?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mikróban melegítem. Anno az intenzív osztályon is a mikróban melegítették a tápszert neki.
2010. ápr. 12. 13:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is mikró. + jól összekeverem és én is megkóstolom, hogy nem túl forró/hideg-e? A tápszerét is mikróban melegítettem mindig.
2010. ápr. 12. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mikróban átforrósítom és úgy hűtöm vissza szobahőmérsékletre.
2010. ápr. 12. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én vizet forralok (vízforralónk van), beleöntöm kis tálkába vagy kis lábosba, ami épp kéznél van, abba beleállítom tálkában a főzeléket/gyümölcsöt, és 1 perc alatt kész van, kicsit kevergetni kell, mert az alja mindig melegebb lesz, mint a teteje. Általában 1-2 napi adagot készítek egyszerre, néha üvegeset adok, azzal ugyanígy járok el...
2010. ápr. 12. 13:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
bébiétel melegítőben, vízforraló elvén működik melegedni nem hagynám szobahőn, inkább akkor a mikro
2010. ápr. 12. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is mikrót használok.
2010. ápr. 12. 13:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is a vizforralós módszerrel csinálom. Mikróba nem szivesen teszem.
2010. ápr. 12. 15:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!