Mindenkinél ilyen iszonyú tortúra az orr szívás?!
10 hónapos kisfiammal valami rémálom. A hétvégén megfázott, kénytelen vagyok napjában sokszor szívni orrszívó porszívóval. DE megszakad a szívem, olyan iszonyatos ordítással, visítással jár. Félek, hogy esetleg fájdalmat okozok neki, azért zokog ennyire. KOmoly fizikai erőpróba lefogni. Hiába próbálom elterelni a figyelmét, amíg nem közelítek a kis arcához, még játszik is mosolyogva az orrszívóval. DE ahogy odatartanám a kis orrához, vége a világnak. :( Utána is hosszú percekig sír s hüppög :(
Tanácstalan vagyok.
Szia. Nekem nem félt tőle sosem a kislányom, de nekünk olyan van amit nem kell bedugni az orrába(wiva vac).
Még a születés előtt ajánlotta a patikus, nálunk nagyon bevált, a kislányom azt hiszi mindig hogy játszunk vele, csak nevetgél:D
Hát sajnos ez van. Az én fiam 21 hónapos nehezen birok vele egyedül. Viszont van egy jó módszerem, neked még biztos jobban beválik, ehez már az én fiam nagy, de még mindig így a könnyebb, ha nincs segítségem. Leülök úgy, hogy a lábamat magam alá veszem, őt lefektetem elém, s a lábam közé veszem a fejét, így stabilan tudom tartani. Egyik kezemmel fogom a kezeit, másikkal pedig szívom. Nekem is majd megszakad a szívem, de inkább most küzdjünk meg, minthogy lerakódjon a sok váladék, s attól szenvedjen. Kitartás, az ő érdeke miatt van ;)
4 éves kiscsaj, 21 hónapos kissrác, 26 hetes pocakcsajszi anyukájuk
Szia!
Az én lánykám is nagyon kiborult mindíg, ráadásul nem is tudtam sokszor kiszívni az orrát mert nagyon hamar eleredt az orra vére:-(
Ezért tanácsolta az orvos nekem hogy napi 4* orrcsepp, és a köztes időben fújjam neki STERIMARRAL(pumpás tengervíz:-), így magától kifolyik. Hát gusztustalan az tény, mert ömlik ki a takony a gyerekből:-) de nekem így csak napi 2-3 alkalommal kellett "megkínoznom" szegényt!
KITARTÁS:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!