Anyosos sztorik vannak?
Azért szeretném tudni mert anyosomnak egyik naprol a másikra megszünt az albérlete és hozzánk költözik amig talál ujjat, viszont szeretnék felkészülni mindenre.Szoval várom a sztorikat ja és megoldást is irjatok mellé.
9 hos kisfiu anyukája.
Kisfiam kezdettől fogva tápszeres. Anyós elkezdte nyomatni, hogy a páromnak anyatej híján 3 hónapos kortól kecsketejet adott, és hogy én is simán adhatnék kisfiamnak tehéntejet. Megmutattam neki egy cikket arról, hogy miért nem ajánlott egy éves kor alatt tehéntejet adni. Persze rögtön vitatkozni kezdett volna az orvosi állásfoglalással, mert ő mindig mindent jobban tud. Egy mondattal leszereltem: Az ÉN kisfiam, ÉN vagyok az anyja, majd ÉN eldöntöm, hogy mikor mit adok neki, és erről különben sem vagyok hajlandó vitát nyitni.
Azóta befogja a száját. :) B.
Már volt nálunk jo párszor de volt olyan hogy turorudit hozzot kisfiamnak mikor 2 honapos volt és nem értette miért nem adom neki oda hiába mondtam hogy mit mikor miért stb.Mintha a falnak beszéltem volna.
Aztán modtam neki hogy kimennék wc-re figyeljen már rá.Mire visszamentem már tiszta csoki volt és ette a turorudit.Kegyetlen patáliát levertem vele.De mindig mikor jön beleköt valamibe mert szerinte semmit nem csinálok jol.Ja aamásik hogy éheztetem a fiát meg milyen sápadt nemk ap elég c- vitamint ő sem meg a gyerek sem.Milyen csapni valo anya vagyok stb.
Már elöre félek mi lesz ha ideköltözik.Minden anp cirkuszolok majd vele hogy ne szoljon bele semmibe?
Ja a turorudi vége három napig orditott szegény annyira fájt a hasa szorulása lett a csokitol.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
ez az én anyósom...
a megoldás: kő kemény szabályok az 1. pillanattól, mert egyébként így jársz sajna, ahogy én, h feleslegesen napokig dühöngsz a hülyesége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!