Van olyan anyuka akinek nagyon fájós a kisfia hasa?
Egy csomo minden van amit nem ehetsz, pl semmi k betus, de ezt a vedonok el szoktak mondani: karalabe, kaposzta, karfiol, zoldborso, babfelek, lencse. Krumplit hust es almat ehetsz amennyi beled fer.
Azt hiszem 6 hetes kortol lehet adni a Gripe watert, az majd megoldja a gondjaidat, addig probald meg kihuzni valahogy. Masszirozd a hasat, tedd a meleg kezedet ra, emeld fel a labait. Ha nagyon gorcsol, tedd cicire, egyreszt a tej fajdalomcsillapito, masreszt az uj "kinyomja a regit", azonkivul a cicizesnel nincs a vilagon jobb dolog ebben a korban. A fiuk altalaban erzekenyebbek ra, az enyem is az volt, tobb mint egy evig, sokat szenvedtunk, de magatol elmult.
Bocsi az elsőhöz irom, hogy 18 napos azaz lassan 3 hetes a babám, és nem 18 hónapos!
Valamit félre olvashattál.
Én kerültem minden olyan kaját, ami puffasztó hatású (k betűsek, aztán a bab, az uborka, paprika, ami nekem is sokszor "visszajön"), de gondoltam, mi bajom lehet, és tojást ettem, de utána iszonyatos görcsei voltak a kisfiamnak. Na így rájöttem, hogy azt is hanyagolnom kell.
A hasfájósság ellen pedig tényleg nagyon jó az infacol, mi azt használtuk, illetve még a mai napig is használjuk tápszer előtt, pedig már 6 hónapos. De te is ihatsz olyan teát, ami édesköményes, illetve neki is adhatsz Mecsek baby teát, és ha valamelyik drogériában jársz, keress babapocak-krémet, amivel megmasszírozod a pociját, körkörös mozdulatokkal. Ez is segíti a szelek távozását. Tornáztasd a lábait, hogy könnyebben tudjon pukizni, és nyugodtan hasra is fektetheted, a hasfájós babák azt nagyon szeretik.
A pattik a tejedtől vannak, ne aggódj, magától el fog múlni, nem kell vele csinálnod semmit. B.
1 evésre kb. 10-15 percet eszik, de volt mikor 40 percig is rajta van a mellemen, de van mikor csak cuppog rajta és nem szivja, és a legtöbbször a mellemen alszik el!
Mindig ő követeli orditva a kaját, és az elején nagyon mohón eszik, aztán meg erőlködik hogy kakilni tudjon evés közben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!