Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2-3 hetes babával, hogy...

2-3 hetes babával, hogy tudtok elmenni kozmetikushoz vagy körmöshöz?

Figyelt kérdés

2016. jún. 2. 17:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem úgy indulj el, hogy etesd meg előtte, még pici, jó eséllyel alszik majd még akkor is, mire visszaérsz. Azért a biztonság kedvéért fejj le egy kis tejet, ha éhes lenne, apa vagy nagymama megeteti
2016. jún. 2. 21:59
 22/24 anonim ***** válasza:
57%
Nem értem a lepontozókat persze nem ez az első de azért nem feltétlenül kell az embernek elhanyagolnia magát mert született gyereke anyukának is jól kell éreznie magát. Nekem a fodrász kozmetikus házhoz jött de elmentem volna igaz később kicsit ha nem. Várom a lepontozásokat. :)))
2016. jún. 2. 22:46
 23/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat 😊

Végül beiratkoztam hétfőre a kozmetikushoz apával egyeztettem addig sétálnak egy kicsit.

Igazából én is úgy gondolom, hogy ennyi bele kell, hogy férjen a napunkba nagyobb gond nélkül. Saját magamat sem szabad feladni szerintem. Nyilván nem arc tisztítás hiányzik nekem se most, de például egy szemöldök szedés és festés esedékes lenne főleg, hogy kedden újszülött fotózásunk lesz (csak, hogy rontsam a helyzetem, hogy még ilyenre is tartok igényt 😃 )

Körmőst pedig 1-1,5 hónaposan beíktatom majd, igazából, kedves anyukák, tév hit, hogy az is 2 órás program minimum, nekem pl 30-45 perc alatt maximum megvan -> saját köröm, gél lakk, 2 uv készülék, és nem aprólékos díszítés a titok. Eredmény minimum 2 hétig szép manikűr / pedikűr.

Azért le pontozni valakit mert a kérdésre válaszolt és a sajátunkkal ellentétes a véleménye / igénye hááát csak gratulálni tudok bárki is legyen.

2016. jún. 2. 23:27
 24/24 anonim ***** válasza:
31%

Én az első 6 hétben nem vittem a gyerekeket közösségbe és a séták is rövidek voltak. Én a helyedben a gyerek ágyat megvárnám. Nem is másért mert a hormonok miatt a festésre nem biztos, hogy úgy reagál a szervezeted.

De persze te tudod. Nyilván nem kell elhanyagolni magunkat de még ő nagyon picike.

Én később úgy jártam, hogy jött velem a manó. Illetve akkkor mentem kozmetikushoz amikor Anyuéknál voltunk és ők vigyáztak rá addig míg én szépültem.

2016. jún. 3. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!