Anyukák akik segitség nélkül nevelik csecsemöjüket, hogyan tudtok babával elmenni fodrászhoz, kozmetikushoz, manikürre vagy nem mentek és megoldjátok otthon?
nekem meg fontos dolgaim lennének, én is agyaltam már ilyenen, pl ekcémás a kezem, meg arcbőr pigmentes, meg egy rakás nyavaja, bőrgyógyászhoz meg öltöző ajtón át lehet csak bejutni, ahova nem fér be egy babakocsi..viszont nem merem senkire bízni..
én megvárom a bölcsiskorszakot, lesz egy rövid ideig meolm, azzal beveszik bölcsibe, utána "szabad vagyok"
nem elhamarkodtam hanem már ilyeneken agyaltam, mert semmi segítségem nincs, csak akire tuti nem bíznám a gyereket.
de ott van még az is, hogy egy menüre sem tudok beülni, mert a nálunk levő "mini"éttermekben szintén nemtudok babakocsival lavírozni.
szóval valóban jogos a kérdés, de hogy pepecselés miatt, az még hagyján is.
Nekem azt mondta a fodrász, h vigyem magammal nyugodtan.
A bőrgyógyászhoz jutás nekem is kérdéses, pedig én sokszor inkább jordozom a gyereket.
Fodrászhoz havonta egyszer járok festetni, rokonom csinálja így oda viszem magammal a gyereket. Ha nem tudnám megoldani befesteném magam vagy anyukám.
Kozmetikushoz minek járjak? Ilcsi kozmetikumokkal kezelem itthon az arcom, a mitteszereket magam is kitudom nyomkodni, saját magamnak szép arcot tudok csinálni, szemöldökömet kitudom szedni egyedül is.
Körmöshöz szülés előtt évekig jártam, azóta itthon csinálom lakkzselével magamnak mert nincs 2-3 órám napközben csak arra hogy körmösnél ücsörögjek.
Nekem nincs igényem arra hogy elmászkáljak ilyen helyekre, itthon fele annyi pénzből megtudom magamnak csinálni a dolgaimat. Persze én is szeretem a kényeztetést de vagyok mániákus szépségszalonba járogatós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!