Anyukák akik segitség nélkül nevelik csecsemöjüket, hogyan tudtok babával elmenni fodrászhoz, kozmetikushoz, manikürre vagy nem mentek és megoldjátok otthon?
én nem járok ilyen helyekre, megoldom itthon, de egyébként bárhova megyek, viszem magammal természetesen és nem probléma általában.
Igaz, van apu is, de ő csak esti résztvevője a napunknak. Egész nap dolgozik és napközben nélküle is meg kell oldani mindnet.
kedves 2-es,az is benne volt a kérdésben,hogy megoldja-e otthon,és az első válaszoló irta,hogy igen.
Kedves kérdező!
egy rövid időre sincs el a baba-én pl csak egy szemöldökre szaladtam be,addig üdögélt a babakocsiba-esetleg egy kifli a kezébe?
Hát nekem ha mindazokra lenne pénzem,amiket te felsoroltál,akkor ha segítségem nincs,hívnék egy babysittert egy délelöttre és elintéztetném magam.
Hajamat magam festem és vágom,bőrömmel semmi gondom szerencsére,van uv lámpám és géllakkom,azzal megcsinálom magamnak a körmöm,mivel megnő így se tip se semmi nem kell rá.
Ha doki dolog van,vagy viszem magammal a kicsit és had kiabáljon,vagy párom nagynénje jön velem és kinn figyel rá.Az az igazság,hogy sokan nem tudják hová tenni a gyereket(nekem senkim nincs itt a városban),így más lehetőség nincs mint vinni.1évig jártam kb hetente-2hetente fogdokihoz.A gyerek jött velem,nagynéni meg elszórakoztatta fél órát addig,amig lekezeltek.Nyilván mondjuk nőgyógyászhoz,fogdokihoz nem tudnék menni gyerekkel,de szemészet,bőrgyógyászat ahol nem kell annyira levetkőzni,vagy mozdulatlan lenni,ott azért megoldható a kicsivel a dolog,sok asszisztens is elvan velük addig.
De én mondjuk ha lenne pénzem ezekre,akkor sem mennék,majd mikor már bölcsis/ovis és fixen van ugyanazzal az emberrel ott.Én sittert nem hívnék csak azért,hogy elmenjek fodrászhoz,de egyébként ha valaki ragaszkodik ezekhez a luxusokhoz,akkor hát hívjon valakit oda,a gyereket nem érdemes egyikhez se ráncigálni ezek közül,mert nem lehet összevissza ugrálni se a manikür közben,se kozmetikázás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!