Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2-3 hetes babával, hogy...

2-3 hetes babával, hogy tudtok elmenni kozmetikushoz vagy körmöshöz?

Figyelt kérdés

2016. jún. 2. 17:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
43%
Nem ér rá?
2016. jún. 2. 18:25
 12/24 anonim ***** válasza:
33%
Ennyi idősen én nem szivatnám magunkat ezzel. Egy körmös azért nem 10 perc, és 2-3 hetesen még nagyon kicsi, össze-vissza lehet igénye enni. Amikor másfél hónapos korában én elmentem kozmetikushoz, akkor csak egy 10 perces gyantázás volt. De egy másfél-két órás művelet már sok ebben a korban.
2016. jún. 2. 18:26
 13/24 anonim ***** válasza:
77%
Kozmetikushoz rendszeresen csak intimgyantáztatni járok, nagyobb arckezelésre meg évente kb. 3x. A gyantázással értelemszerűen megvártam, amíg rendbe kerülnek a dolgok odalent, a gyerekágy után mentem csak. Kezelésre meg akkor mentem, amikor a pici olyan 3 hónapos volt. Ezeket az alkalmakat úgy szerveztük, hogy vagy a férjem, vagy anyukám vigyázott a kisasszonyra. Körmöshöz akkor még nem jártam, most már igen, gondolom hasonlóan oldjuk majd meg. :)
2016. jún. 2. 18:36
 14/24 anonim ***** válasza:
51%
A legutolsó dolog, ami eszembe jutott volna...
2016. jún. 2. 18:37
 15/24 anonim ***** válasza:
67%

Az első hat hétben még hajat mosni se volt kedvem/erőm/energiám. Akkor a külsőm nem igazán érdekelt, ráadásul dőlt belőlem a vér, Tena Lady betéteket cserélgettem pár óránként.

Nem is akartam így emberek közé menni.

Vizsgára viszont tanultam, addig az apja foglalkozott vele, ha nem aludt. 2 hónapos korában az egy órás vizsgát már végig tudtam ülni, de egy másfél-két órás körmöstől agyvérzést kaptam volna. Inkább itthon csináltam magamnak részletekben, az első 2-3 hónapban meg leszedtem a körmömet és nem volt műkörmöm.

2016. jún. 2. 19:19
 16/24 anonim ***** válasza:
51%
Az apja vigyázott rá itthon, mondjuk ő nagyrészt már tápszeres volt. Gyerek előtt is jártam fodrászhoz, körmöshöz és kozmetikushoz és nem mondtam le ezekről a fiam születése után sem, nekem ezek alapdolgok.
2016. jún. 2. 19:22
 17/24 anonim ***** válasza:
44%
Sehogy, mert nem létszükséglet.
2016. jún. 2. 19:34
 18/24 anonim ***** válasza:
61%
Talán 3-4 hetes lehetett, amikor először elmentem fodrászhoz, hagytam otthon lefejt tejet, és apa megetette cumisüvegből. Semmi baja nem lett. Nem tudom, miért jön ide 10 nő, hogy elmondja, hogy neki nincs igénye ilyesmire, mikor egyáltalán nem ez volt a kérdés.
2016. jún. 2. 19:38
 19/24 anonim ***** válasza:
58%
És még le is pontoz, csakhogy ne érezze magát annyira igénytelennek.
2016. jún. 2. 19:51
 20/24 anonim ***** válasza:
67%
2 hetes volt, mikor mentem szemöldököt szedetni (ideje volt már:D), a férjem maradt vele otthon addig (a kozmetika a házunkban van). De amúgy mivel ez egy kis szalon, biztos el kéne venni tőlem a gyereket, de simán levinném babakocsiban, mert 2-3 hetesen még egész napokat és éjjeleket aludt át, de még most is sokat alszik és nagyon nyugodt.
2016. jún. 2. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!