A baba megszuletese utan hogyan valtozott a viszony az anyosotokkal?
11.52-es vagyok! Hát igen, rettenetesek tudnak lenni. Engem is maceráltak ezzel, hogy hagyjam sírni. Én nem lennék rá képes!!!!!!!!!
Csináld úgy ahogy neked jó! Ne foglalkozz senkivel!
Szép napot!!
Én is totál ki vagyok az anyóstól pedig még csak a 28. hetemben járok, igaz korábban sem volt felhőtlen a viszonyunk.
ő az a fajta anyós aki attól érzi magát hasznosnak ha segíthet, beleszólhat a dolgainkba és úgy kezelhet minket mintha mi nem tudnánk ellátni magunkat...
Ezért ha nem hívjuk fel főzni egy héten egyszer se akkor már kapjuk a szöveget, hogy nem baj, majd hívjuk ha érdekel minket hogy mi van vele...
Ilyenekbe szól be, mint:
milyen színű legyen a hálóing a kórházba,
szerinte ne legyek pizsibe a kórházba,
szerinte nem jó a homeopátiás bogyó amit szüléskor illetve szülés előtt lehet szedni,
stb.
És amit állandóan hajtogat:
mostantól csak a gyerekről fog szólni az életünk (ez így hülyeség... szerintem, attól mert valaki szül egy gyereket attól még nincs vége az életének, max alkalmazkodni kell)
stb.
Annyira megutáltam már most hogy már néha arra gondolok hogy nem is szívesen hagyom hogy majd a gyerekünket taperolja.
És annyira erőszakos hogy félek még hisztizni is fog ha megmondom neki hogy nem akarom hogy a párnapos babát fogdossa meg puszilgassa...
Párom sajnos túl békés fajta így nem igazán számíthatok rá hogy mellém fog állni, vagy kiáll mellettem...
inkább amolyan anyás típus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!