Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik lányt szerettek volna,...

Akik lányt szerettek volna, de fiú lett? (Vagy fordítva) Nem voltatok csalódottak?

Figyelt kérdés
(A kérdés még csak elméleti, ezért bocsánat, ha valaki butaságnak tartja) Milyen érzés volt, amikor az orvos közölte, hogy a baba ellenkező nemű, mint amire ti mindig is vágytatok? Meddig tartott "feldolgozni"?

2016. máj. 25. 13:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Utsó vagyok,valahogy mindig fiú volt a vágyam,hogy az első gyerekem fiú legyen aki majd megvédi a kistesóit. Meg nekem csak öcséim vannak és fiú unokatestvéreim,fiúk között nőttem fel,valahogy közelebb állnak hozzám,mint a lányok. Viszont már vágyom egy kislányra,kiszeretném próbálni milyen. mert most már nagyon fiú,nem vagyok olyan jó partner játékoknál,mint a párom :-) Szerintem jó ha az embernek van fia,legalábbis én jobban ki tudok akadni a kislányokon mint a fiúkon.
2016. máj. 25. 14:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok, mindig is fiút akartam.

16 évesen megvolt már a fiúnevem (28 évesen szültem, az lett a neve).

Van nővérem is és bátyám is. Mindig sokkal jobban szerettema matchboxot, G.I.joe-t, mint a Barbiet (pedig volt vagy 12 db eredeti).

Nem vagyok az a "habos-babos hercegnő" típus.

Inkább Somogybabodra megyek a férjemmel az off road fesztiválra, mint shoppingolni egy plázába...

Szóval ezért szerettem volna fiút. És imádom a 3 éves hercegem, annyira édes kis gentleman.

2016. máj. 25. 15:09
 13/14 A kérdező kommentje:
Én meg valószínűleg azért szeretnék lányt, mert a tesóm és az unokatesóim is lányok, kisfiúval még nem volt dolgom. :D Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2016. máj. 25. 15:16
 14/14 anonim ***** válasza:

detto :P

körülöttem is mindenki lány.

2 kisfiút "ismerek" (évi 2-3 alkalommal látom őket), de ők bűn rosszak. a lányok körülöttem nyugisak, édesek, cukik, bújósak... :P

én 5 éven belül szeretnék szülni, tudom, a neme mindegy, csak egészséges legyen, de én nagyon szeretnék 2 kis hercegnőt :P

2016. jún. 8. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!