Akik lányt szerettek volna, de fiú lett? (Vagy fordítva) Nem voltatok csalódottak?
Én ugyan "azt kaptam, amit vártam", de barátnőm nem.
Ő 2.-ra is lányt szeretett volna, és 2 hétig sírt, miután közölték, hogy biztosan fiú. Neki sok idő kellett, de szülésre már "feldolgozta" a sokkot.
Szia, én szentül meg voltam győződve, hogy fiam lesz :) Minden jel is arra utalt, teljesen magabiztosan mentem az ultrahangra. Erre közölte az orvos, hogy kislány... Na bummm, hát kicsit csalódtam, gondoltam, hogy lehet pont nem látszódott a kukuja :) Majd a következő ultrahangon már biztosra mondják.
Alig vártam már, akkor is mondták, hogy bizony kislány :)
Na onnantól átkapcsolt az agyam és szívvel lélekkel készültem rá, hogy lányom lesz :)
Ma már két lányom van és nem is szeretnék fiút :)
Szia! Én nagyon kiakadtam , hetekig sírtam amikor kiderült hogy fiunk lesz, itt a kérdésem, hátha segít neked.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Azóta már sokkal jobb, bár el se tudom képzelni milyen lesz egy fiúval.
27hkm
Szerettem volna ha a 2. baba lány,fiú lesz, először letörtem, de pár nap múlva már nagyon örültem,hogy a 2. fiúcska. Majd harmadszorra talán lány lesz vagy nem :-D Lényeg,hogy egészséges legyen :-)
Amúgy elsőre fiúra vágytam fiam is lett :-)
2-3 hétig volt rossz hogy lànyom lesz pedig ez nálam nem volt opció :D
Màsodjàra màr lànyt szerettem volna, hàt nem örültem az uh-on... A màsodikat könnyebben és gyorsabban elfogadtam, tudtam hogy nem a nem szàmít hiszen a kislànyt is nagyon szeretem annak ellenére hogy mindig 'làny ellenes' voltam, és hàt végülis csak "megkaptam" a fiút...
De azért ha felnőnek tuti a fejükhöz vàgom hogy hogy elcseszték a sorrendet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!