Nagyon csalódottak voltatok amikor láttátok, hogy a teszt negatív?
Figyelt kérdés
Most jelenleg nem azokra gondolok, akik már régóta próbálkoznak, mert gondolom nekik nagyon rossz.
Azoknak a válaszát várom leginkább akik úgy érezték terhesek, meg voltak hozzá a jelek is (mellfeszülés, hányinger, gyakori vizelési inger...) és mégis csak téves riasztás volt. Nagyon beleéli magát az ember, még ha nem is tervezi a terhességet?
2010. aug. 24. 12:23
1/7 anonim válasza:
Mi nem terveztük, a vérvétel pozitív lett, az uh-n látszott felritkulás, a teszt mégis negatívat mutatott otthon, pedig nagyon sokfélét kipróbáltunk. A baba sajnos végül elment, de a kérdésedre a válasz: nagyon rossz érzés volt, hogy a teszt negatív volt. Minden vágyam egy pozitív teszt, el sem hiszem, hogy ha lesz olyan, legalább 10-et csinálni fogok egymás után :)))
2/7 anonim válasza:
Nagyon...én képes voltam a negatív v szellemcsíkos tesztet órákig nézegetni,mikroszkóppal,elemlámpával,természetes fényben,negatívként..újra bevizeztem,megint pisibe,melegítettem radiátornál,végül addig nyúztam,míg mérgemben szétkapargattam.Nem tudom mit vártam,hogy majd a víztől megjelenik a két csík?:D Na jó,ez most vicces,de akkor bele voltam betegedve..A gyógyszertárban már totál hülyének néztek,és belőlem éltek:)Aztán mikor valóban terhes lettem,bár halvány volt,de teljesen kivehető volt a csík,és pár másodperc alatt rajta volt:)
3/7 anonim válasza:
Ja,és én is 7 db tesztet csináltam meg,mikor pozitív lett.Nem tudtam betelni a látványával,előtte annyi negatív tesztem volt már..
4/7 anonim válasza:
Nagyon nagy csalódás.Remegni szokott a kezem,amikor belemártom...Utána pedig az egész belsőm remeg,nyelni is alig tudok,annyira ideges vagyok.Sajnos ez van,nem tudom leküzdeni.Amikor pedig meglátom hogy negatív,olyankor jön elő a nagyító,viszem mindenfelé a tesztet,órákig bámulom,majdnem ugyanúgy,ahogy előttem írták..Azt hittem csak Én vagyok ilyen kis "dilós".Mondjuk Én már nem vagyok fiatal sem sajnos.
5/7 anonim válasza:
Én sose akartam babát, mindig csak parázás miatt csináltam tesztet... Lehet el kelett volna vetetni,ha tényleg babás lettem volna,de amikor a teszt negatív lett,akkor az azért rossz érzés volt! ez már csak ilyen :(
6/7 anonim válasza:
Mióta pozitív tesztet szeretnék azóta mindenféle terhességi tünetet produkálok, minden hónapban másfajtát. Valami hihetetlen. Reményt ad, hogy hátha aztán amikor nem jelenik meg a második csík, akkor besokalok és azt gondolom, hogy teszek a következő hónapra. Aztán amikor elmúlik a menszim, akkor kezdem előlről a számolgatást figyelem a testem jelzéseit és ismét beleélem magam. Most pl. már hamarabb fájt a mellem és volt pici barnázásom mint ahogy ovulációm lehetett , mert még volt utána is nyúlós nyákom. Szerintem teljesen összezavarodott a szervezetem, annyira rágörcsölök. Titkon most is reménykedem bár legbelül érzem, hogy felesleges.
7/7 anonim válasza:
Az első hónapban teljesen biztos voltam benne, hogy sikerült. Még a tüneteket is produkáltam. Aztán teszteltem, negatív lett, először nem voltam elkeseredve, bebeszéltem magamnak, hogy túl korán csináltam a tesztet. Aztán kicsit később csináltam még egyet, az is negatív lett, na akkor sírva fakadtam. Második hónap dettó ugyenez, illetve akkor már én is mindenfélét csináltam a tesztel, még egy óra múlva is ránéztam, pedig 10 perc után már nem jó. Most a harmadik hónapnál tartok, még nem teszteltem, hétvégén fogok. De nagyon nagy csalódás lesz, ha megint negatív lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!