Igaza van a nagyinak? Tényleg elszúrom?
1 éves a kisfiam. 10 hónaposan kezdett járni azóta szabadon van a házban. Nincs járókába kiságyba. Mondta anyósom h nagy szabadsága van és mivel egyre elevenebb lesz ( már most az ) és sok baj lesz később.
viszont jön az én érvem h nekem így jó. Így is tanítom h mit nem szabad én nem akarom fogva tartani. Szerintetek?
A nagyobbik fiam sosem volt járókában. Mindig járkálhatott a lakásban, csak a konyhát, fürdőszobát csuktam, mert oda ne menjen be egyedül. De egyébként nagyon hamar megtanulta, hogy mihez szabad hozzányúlni, és mihez nem.
Szerintem a kicsi sem lesz járókában, nincs is ilyenünk, bár anyósom nagyon mondogatja, hogy kéne venni, de nem akarok. Majd ha úgy érzem, hogy kell, akkor lesz, de egyelőre semmi szükség rá, és remélem nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!