11 hónapos babát ott hagynátok a nagyinak egy éjszakára?
Őszintén? Én nem hagynám. Ha felriad és keres, mi torténik?
Akkor add, mikor " jó szívvel" és aggodalmak nélkül adod. Ha sokat látja a nagyit, mondjuk hetente legalabb ketszer, akkor 2-3 eves kora korul esetleg.
Ha most nem talal meg akkor mikor kellesz neki, ugy hiszi, hogy orokre tuntel el, es ketsegbeesik, aminek tenyleg hosszu tavon van bojtje.
Arrol nem is beszelve hogy milyen rossz erzes lenne neked is " joejtpuszi" nelkul lefekudni. Majd eljon az ideje. Mondd meg neki, hogy majd szolsz, ha alkalmas lesz, meg kicsi hozza.
Nekem sajnos anyu mar nincs, de anyosom 4 honaposan akarta elvinni ( meg szopott) hogy masnap reggel visszahozza, es fejjem le a tejem, majd o odaadja neki... Mondjuk o teljesen mas teszta " anyukasat" akart jatszani..es sajnos kulonben sem normalis.
Ez attól függ,hogy milyen a viszonyod anyukáddal, hogy ő mennyire követi a te "utasításaidat" vagy megy a maga feje után stb...
Az én babám 7 hónaposan töltött egy éjszakát anyuéknál és semmi gond nem volt, sőt még kevesebbszer is ébredt éjjel, mint itthon! Mondjuk én maximálisan megbíztam anyuban, tudtam, hogy jó helyen lesz, nekünk pedig volt egy nyugodt esténk végre, és elmentünk megünnepelni a szülinapom.
Szóval én simán ott merem hagyni, de ez az én döntésem, és nem azért teszem, mert ő akarja.
Hagyd ott nyugodtan.
Miért az a baba érdeke, hogy az anyja 20 éves koráig nyüstölje?
Nem neked mondom, hanem a válaszadóknak.
Nem fog hiányolni, saját tapasztalat.
Ha normális, rendszeres kapcsolat van közöttük, ugyanúgy meg fog felelni neki éjszakai ébredésnél a nagymama, mint TE.
Én úgy gondolom, hogy nem szabad ennyire majommamának lenni! Kell a gyereknek is, neked is, anyukádnak is egy ilyen élmény, tapasztalat, miért ne engednéd el!
Én már párszor anyunál hagytam éjszakára, majd' beledöglöttem itthon, hogy olyan "kihalt" a lakás, és rám senkinek nincs szüksége minden percben, de aztán lelazultam, és próbáltam kihasználni az ajándékba kapott szabad éjszakát.
Először nem ment.
Egész éjjel a telefont vártam, hogy menjünk AZONNAL a gyerekért, mert sír, hogy hol vagyok.
Nem sírt.
Nem keresett.
Nem hiányolt.
Tökéletesen jól érezte magát.
Nem az a gyerek érdeke, hogy non-stop az édesanyja fenekében legyen. Vagy az édesanyja az övében...
Hidd el, hogy ott hagyhatod, ha olyan a kapcsolatuk a nagymamával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!