Szóljak a nagyinak, hogy ne vegyen ilyesmiket a gyereknek? Vagy hogy oldjam meg a helyzetet?
Az egyik nagymama meg van róla győződve, hogy nincs elég játéka a 15 hónapos lányomnak, ezért folyton gagyi játékokat goz:
Csilingelő felhúzós kacsa és elefántvonat, fröccsöntött műanyagból, tiszta sorjás, a matricákat leeszi róla a gyerek, szétnyílik, és becsípi az ujját, törik, éles hangú, fél tőle.
Fürdőkádba való halak, amik beleférnek a szájába, nem folyik ki belőlük a víz és "megbüdösödnek".
Gagyibarbi, úgy imádkoztam ki a szájából a leharapott kezét, a haját eszi, elkoboztam.
Kérdezi, mi legyen a karácsonyi ajándék. Javasoltam a puha könyvet, a formabedobót, a pakolós poharat, de nem, az nem jó.
Nem lehet megmagyarázni neki, de megsértődik, ha meglátja milyen állapotban vannak a játékok, vagy ha nincsenek elöl.
De szerintem inkább minőség, mint mennyiség.
Minden játékon rajtahagyta az árát, eddig kb 10.000 forint értékben vett ilyesmit.
Aztán az unokára is megsértődik, hogy a gyerek felkapja az Aventes poharat, és azzal játszik.
Amint a nagyi távozik, összeszedem ezeket, addig ott ülök és akadályozom az elfogyasztásukat.
Nekem lett vérhólyag az ujjamon, miközben az egyik játékról (felhúzható világítós elefántvonat) reszeltem le az éles sorját.
El is koboztam azt is.
Hát igen amolyan Arany Folyó, Da-Yu csillag és Huan Xin Pao minőség....
Meennyiség a minőség felett.
Ó a kisruhákról ne is beszéljünk. Csurig műszál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!