Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én rontok el valamit, hogy...

Én rontok el valamit, hogy egyre nehezebb a 3 hós lányommal?

Figyelt kérdés
Soktól hallom , hogy az első 6 hét lesz a legnehezebb utána mindig könnyebb lesz.Az én lányom 6 hét után lett hasfájós ,egy hete az estéink rémesek fürdetés után iszonyatos orditás ,amit nem tudok megmagyarázni fél óra után magától abba marad , alvás is kb 2 hós koráig szépen ment , most éjfélig küzdünk mire nagy nehezen elalszik ,pedig velem alszik és igény szerint is szoptatom.
2008. szept. 24. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is így vagyok, annyi különbséggel, hogy nálunk fürdésig van kb. este 6-8 között sírás. De olyan szinten, hogy már semmi nem segít. Az én lányomnál egyértelmű, hogy a fürdést várja, nálatok szerintem egyszerűen az lehet, hogy nagyon nyűgös, fáradt és ezért nem érzi magát jól a bőrében. Ugyan még korainak tűnhet, de talán nézegesd az ínyét is, nem lehet-e, hogy duzzad a fogacska miatt.... Bár úgy gondolom akkor napközben is rájönne a keserves sírás. Napközben tud aludni a Picid?
2008. szept. 24. 12:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Napközben minden rendben van ,kb 1 órát ébren van 1 órát alszik.Én is a fogzásra gondoltam mivel folyamatosan rágna valamit , felfedezte az öklét is úgyhogy nagy a cuppogás.

Köszönöm a válaszod megnyugtató hogy nem vagyok egyedül.

2008. szept. 24. 12:26
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

szia

lehet,hogy túlságosan fáradt.kövezzetek meg,de én nem vagyok hive az igény szerinti szopinak.egyikőtöknek sem ad biztonságot-én betartanám a 3 órát.ugye ilyenkor annyit kell?a veled alvás a te döntésed...sztem hozd picit elöbbre a fürcsit-igazodj az igényeihez-de te diktálj.nekem az a tapasztalatom,h a hasfájás elmúlik-legalábbis akiket idáig kérdeztem-3.hóra.tehát nem ez lehet a baj.vezess be egy alvási rituálét-és tedd le őt-tanitsd meg elaltatni magát.iszonyat nehéz lesz az eleje-de ne add fel-hosszú távon megéri

2008. szept. 24. 12:53
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat , az az igazság , hogy a védőnő tanácsára próbáltam a 3 órás szopit , de 3 nap nem alvás lett belőle úgyhogy kénytelen voltam adni neki ha éhes.

A fürdi után szeretnék én rituálét az alváshoz,de úgy ordit ,hogy alig tudom lenyugtatni.Próbálkozom ,de egyenlöre tanácstalan vagyok.

2008. szept. 24. 14:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Én meg az együtt-alvásnak nem vagyok a híve!

Szerintem jobban jársz, ha megpróbálod saját ágyban altatni. Nekem hasfájós volt 6 hétig, addig kézben altattuk, aztán szoktattuk a kiságyban elalvásra. Nehezen megy, még most is sír néha, de szerintem ez mindenkinek jobb lesz pihenés szempontjából később is!

Én is igény szerint etetem, 2-2+1/2 óránként nappal, de van, hogy 1 óra múlva éhes a szentem! Éjjel hosszabbakat alszik, de most 3 napja este nekem is ordított fürdés és szopi után.Kiderült, hogy hiába szopizik mindkét mellemből sokáig, nem elég neki a tejem! ezért most napközben mindig fejek, ill. az eddig lefagyasztottakból próbálok pótolni.

A fogzás tényleg lehet a sírásotok oka, bár ebben a korban nem túl gyakori.

Kitartás nektek is!

2008. szept. 24. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!