Kisfiatok kukiján a bőrt mennyire sikerül visszahúzni? Milyen idős, és 'tornáztattátok'-e? Ha igen, mikortól?
5 éves, és még nem lehet hátrahúzni neki. egészen jól mutat már a korábbiakhoz képest, de még messze a vége.
2,5 évesen voltunk urológusnál, az szondával leválasztotta, volt pár nap sírás, fájós pisilés... meg volt egy gyenge anya, aki nem bírta a szenvedést :( szóval visszatapadt... tudom, hogy én cs*sztem el, de már mindegy.
amúgy elképzelni nem tudom, hogy máködik az, hogy az orvos visszarántja. egyszerűen fizikailag nem lehet jobban hátrahúzni, mint amennyire ezt megtesszük nap mint nap...
Utolsó!
És nektek mennyire lehet visszahúzni?
Nem tudom, mert nem próbálgatjuk, nehogy megrepesszük a bőrt. Egyszer próbáltam csak megmozdítani, kb fél milimétert a húgycsőnyílása körül, ott simán feljött. A nemzetközi ajánlás évtizedek óta az, hogy nem szabad rángatni, húzogatni, mert sérüléseket okozhat, ami később szűkületet okozhat. Mikor már megérti miről van szó, 2-3-4 évesen, akkor mosakodásnál felhúzza magának, addig mi nem nyúlunk hozzá.
Nagyon elszomorító, hogy Magyarországon ennyire le vannak maradva a dokik-nem csak ebben- és akár kárt is okozhatnak a gyerekekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!