Nagy dolognak számít, ha egy 4 hetes baba hason fekve egyik oldalról a másikra tudja fordítani a fejét, vagy addig fészkelődik (nyomja magát felfele a kiságyban), hogy 3X kell visszahúzni a helyére, mert "elmászik" onnan?
Nagyik akkor is el lennének ájulva tőle, ha egész nap nem csinálna semmit :) :) nagyik szerelmesek az unokájukba :)
Egyik oldalról a másik oldalra fejfordítás jó esetben már a kórházban sikerül a babáknak. A kúszás is amolyan reflexszerű, nyomják előre magukat a kis tappancsukkal, ez is teljesen normális.
Gratulálok a kisbabádhoz.
Nem akarlak kiábrándítani és a nagyikat sem (bár őket úgysem lehet), de az én fiam már a kórházban forgatta a fejét és felkúszott az ágy tetejére. A lányom is forgatta a fejét, de ő sosem kúszott fel az ágyban.
A nagyik nálunk is tátott szájjal nézték ezt.
Szerintem meg ügyike. Nekem 3 gyerekem van, és csak az egyik tudta átfordítani a fejét hason fektetve ennyi idősen, és egyáltalán nem másztak el sehova a kiságyban ilyen kicsiként:) ahova tettem őket ott maradtak:)
Normálisan fejlődő egészséges gyerekek mind a 3 amúgy.
ügyes :) bármit is csinál, az lesz :)
azt nem mondanám, hogy nagy dolognak számít, illetve annak, de nem máshoz mérve hanem magához :)
enyém is már forgatta a fejét a kórházban, viszont ez az elficánkolás nálunk is csak 1 hónapos kora körül volt és nagyon ritkán :)
Hát ha a saját Babámról van szó, akkor nagy dolog :-)
Neked pedig azért, mert a sajátodról :-)
(Amúgy szerintem nem. Az én Fiam már az első éjszakán a kórházban, ahogy a mellkasomon feküdt, emelgette a fejét, "nézelődött", de ahogy hallom, ez sem egyedi eset.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!