Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól kell a kisfiúk...

Mikortól kell a kisfiúk kukiján a bört visszahúzni? Annyi helyen annyi félét mondanak, hogy már azt sem tudom mihez tartsam magam.

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:
2012. jan. 13. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:
2012. jan. 13. 15:57
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Én is tettem fel egy ilyen kérdést múltkor,ezeket a válaszokat kaptam rá... Tényleg mindenki mást mond...
2012. jan. 13. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:
2012. jan. 13. 16:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Tehát egy pillanattal sem lettem okosabb.... Lassan másfél éves a kisfiam, de én még nem húztam neki a bört hátra egyáltalán. hmmmmmmmm meglátjuk mi lesz belöle..
2012. jan. 13. 23:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Nicike89 Te egyébként hogy döntöttél ezügyben?
2012. jan. 13. 23:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Háát...picit húzom csak,nem nagyon..épphogy inkább csak megmosom,nehogy legyen alatta vmi pl krém stb... mert tényleg sok kárt lehet vele okozni ha véletlenül megrántom jobban.... neked doki mondott róla vmit?? mi még csak 2 hónaposak múltunk... :) de jobb tudni a dolgokat...
2012. jan. 14. 09:19
 8/8 A kérdező kommentje:
még nem mondott semmit sem, nemrég kérdeztem akkor azt mondták,hogy nem szabad hozzá nyúlni... csak ki ezt ki pedig azt mondja, az ember meg azt sem tudja mit csináljon. Ha a szívemre hallgatok akkor nem csinálom, de lehet, hogy ezzel sem használok neki. Nem tudom :(
2012. jan. 14. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!