Tapasztalt türelmes anyukák válaszára lenne szükségem?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a fiam 5 hós és tegnap adtam neki 5 hós kortól adható brokkoli-pulykahússal nevű főzeléket.Úgy vettem észre hogy azóta csak egyszer kakilt,de tegnap erőlködött és még sem jött semmi.Lehet ettől szorulása?Adhatom még ma neki vagy már mást adjak?Du.-n evett szilvát is,de az inkább székletlazító nem?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2010. ápr. 8. 10:42
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget!!!!!!!!
2010. ápr. 8. 11:36
12/12 anonim válasza:
2 gyerkőcöm van. A nagyobbiknak nem volt soha gond a kakival. Ő sok folyadékot, föként mecsek teát ivott, amibe amikor már vegyes táplálkozás volt tettem egy picike szőlőcukrot. A granulátumos teát is szerette. A kicsi nem sokat iszik, de nekem a kóeházban a következő tanácsot adták székrekedés ügyben: kamillatea, lázmérőzés, vagy ha 3 napig nincs kaki akkor kúp. Ők is ettek brokkolit és spenótot is, de nem volt tőle gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!