Tapasztalt türelmes anyukák válaszára lenne szükségem?
Az a helyzet hogy a fiam 5 hós és tegnap adtam neki 5 hós kortól adható brokkoli-pulykahússal nevű főzeléket.Úgy vettem észre hogy azóta csak egyszer kakilt,de tegnap erőlködött és még sem jött semmi.Lehet ettől szorulása?Adhatom még ma neki vagy már mást adjak?Du.-n evett szilvát is,de az inkább székletlazító nem?
Előre is köszönöm a válaszokat.
A szilva tutira székletlazító. A brokkolinál nem tapasztaltam semmi különösebbet.
De ha látod, hogy nagyon erőlködik, és nem sikerül kakilnia, akkor egy picit mozgasd meg a lázmérőt körkörösen a fenekében, attól biztosan fog tudni. B.
Igen csináltam neki tegnap este,de nagyon kevés jött ki neki.Most épp úgy hallom hogy megint dolgozik :-)))
Akkor adhatom neki ma is a pulykás brokkolit?
Ja és köszönöm hogy válaszoltál!
Ha ezt szereti, akkor semmi gond, adhatod neki nyugodtan, ez csak szélhajtó hatású. Én egyébként granulátumosból az alma-citromfű teát vettem (hipp), és nagyon szereti, most pedig a 6 hós kortól adható gyümölcsteát (szintén hipp). Mindkettő nagyon fincsi, azokat is megpróbálhatod majd. De semmi gond, ha csak egyfélét iszik, vagy akár sima vizet. A lényeg az elegendő folyadékmennyiség.
Minden jót Nektek! B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!