Tapasztalt anyukák véleményére van szükségem. Autósülés vásárlás előtt állunk,5hónapos,7kg,70cm a fiam. Hordozóból kilóg a lába, ezért júliusra venni szeretnénk neki egy ülést, mire megyünk nyaralni. Milyet vegyünk? 0-18kg? vagy 9-18kg vagy 9-25kg?
-Kiddy Infinity Pro autósülés, 9-18 kg-ig [link]
-Kiddy Life Pro autósülés, 9-36 kg-ig [link]
-Brevi Universal 18 kg-ig
melyik lenne a legjobb?
mi itt vettünk,futár kihozta,tökéletes és olcsóbb mint ami link itt van,vadi újak,mi 6hós kora óta használjuk,van benne szűkítő amit később ki lehet venni ha nagyobb lesz a babó
szió! szerintem a 0-18 kg lenne a jó. az én 7 hónapos fiam remekül érzi magát a hasonló kategóriájú ülésében. kényelmes neki, jól tud benne aludni.
viszont hacsak nagyon nincs más választásotok, inkább vegyetek újan autósülést, vagy max. ismerőstől. a használt üléseknél nem tudhatod, milyen terhelésnek voltak kitéve. és egy koccanásnál bizony ez sokat számíthat...
Én is a 0-18 kg-ig ülést ajánlom, neki még az kényelmes. És ha lehet tényleg ne használtat vegyetek a baba biztonsága érdekében. Amit használtan vesztek már lehet hogy volt karambolja és akkor nem biztonságos, meg lehet repedve.
Mi is újan vettük, de nem méregdrágán, 16000 ft volt.
Ilyen van nekünk is csak nem ennyiért vettük, mert épp akciós volt a bababoltban. Szerintem így sem drága.
Szia.Én ezt vettem.
Nagyon meg vagyok vele elégedve,mi még azért a hordót is használjuk,bevásárláshoz pl.
Szerintem meg nem gond ha használtat veszel,de huzat nélkül néz meg,hogy milyen állapotban van.Az én lányom is ekkora,csak ő már 7 hónapos lesz.Én úgy voltam vele,hogy inkább veszek 9-25kg-ig dönthető!gyerekülést és a hordózót sem adtam még el,mint veszek 0-18kg-ig és mondjuk cserélhetem le 2-3 éves korában újra.Ül már a babád valamennyire?Mert én úgy vettem észre,hogy a 9-tól lévő gyereküléseknél már nem árt ha tud egy kicsit.Mondjuk ha 2-3 hónap múlva kezditek használni(ahogy írtad)akkor szerintem jó.
Nekem az összes felsorolt gyerekülésből,az utolsó válaszolóé a legszimpibb.Én hasonlót keresnék(akár használtan is,csak 9-25 kg-ig,de ez csak az én véleményem.Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!