Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vigyem inkább a ballagásra?...

Vigyem inkább a ballagásra? Kiakadtam

Figyelt kérdés

2 hét múlva lesz 1 éves a kisfiam. Eddig mindig anyósom vigyázott rá ha dolgom volt mert az apukája reggeltől estig dolgozik.

Hugom ballagása lesz holnap 70 km-re a mi városunktól. Idáig úgy volt itthon marad a fiam jön anyósom és vigyáz rá még tart a ballagás utána az ebéd ami étterembe lesz. Ahol lakunk lesz 3 napos rendezvény. Nem volt még a kicsi ilyenen de én mint a gyerekem anyja ragaszkodpk hozzá h először velünk menjen ilyenre ne a mamával.

Mondtam neki ne vigye ki mert nekünk más az elképzelésünk és lehet megijedne a nagy zajtól.

A ballagást se hagyhatom ki de azt se szeretném ha a gyereket tudtunk nélkül vinné. Mit csináljak?

2016. ápr. 29. 12:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Vidd magaddal a gyereket!
2016. ápr. 29. 18:44
 22/28 anonim ***** válasza:
Vidd magaddal. Mi is a 8 hónapos fiunkat próbáljuk mindenhova vinni ahova tudjuk. Legutóbb egy esküvőn voltunk nagyon élvezte. Én ia ugy szeretnemwha majd nálunk lessz ilyen ünnepség én vihessem el.
2016. ápr. 29. 19:00
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Simán el lehet menni 1 éves gyerekkel ballagásra. Én is vittem anno a 2 éves fiam és az 1 éves lányom. Távolabb álltunk meg az udvarban, ennyi. Senkit sem zavartak, sétálgattunk az udvaron v. az iskola előtt. Lehet nem mindent hallottam, de ott voltunk és ez a lényeg.

A Kérdező szerintem azért nem akarja inkább vinni, hogy ne kelljen neki vele foglalkoznia, tudjon bulizni. 70 km nem távolság egy 1 évesnek. Persze ha szegény sehova se megy, akkor lehet.

Nagymama miért ne vihetné ki a gyereket a rendezvényre. Kicsi babákat is kivisznek babakocsiban. Ugyan már, nekem itt valami gyanús v. bolond a Kérdező.

2016. ápr. 29. 20:42
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

vigyétek ot is a ballagásra!! nekem is furcsa, hogy egy 1 éves gyerekkel ugy bántok, mintha 1 hetes lenne.

nekem nincs segitségem, nincs anyosom, aki beugrana vigyázni a fiamra. vittuk mindenhova..és nem 70 km-es távolságra, hanem 1700km-re autoval..az én fiam is 3 honaposan már repult..nemhogy ballagásra..vagy falunapra ne vittuk volna :D

2016. ápr. 29. 21:10
 25/28 A kérdező kommentje:
Bolond vagy te utolsó előtti. Tudod kit sértegess ismeretlenül. A többieknek köszönöm
2016. ápr. 30. 06:54
 26/28 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél, Kérdező?
2016. ápr. 30. 07:18
 27/28 anonim ***** válasza:

Szerintem kezd el gyorsan szokatni az ilyen helyekhez, mert később még probléma is lehet belőle...

Nem kell hímestojásként kezelni, már 1 éves, ilyen korban már lehet élvezné is a falunapot (bohócokat, lufikat, a gyermekprogramokat.)

Nekem sem volt segítségem, férjem egész nap dolgozott, így pl másfél hónaposan már a tescot jártuk, mert muszáj volt, 3 hónapos korától vonatoztunk kb havonta, másfél havonta 250 km-t, 10 hónaposan hajnalig tartó esküvőben voltunk és semmi baja az ég világon, és viselkedni is tud, bárhova elmehetünk, nem veszik észre, hogy gyerek van velünk, nem hisztizik, nem sír :) (másfél éves múlt)

Ne burokban neveld, hagy szokja a tömeget, zajt.

Szerintem engedd meg a mamának, hogy kivigye.

2016. ápr. 30. 13:46
 28/28 anonim ***** válasza:
69%

Értem, tehát elvárod!, hogy anyósod pattogjon, ha bébicsőszködni kell, de azt megszabod, hogy hová vigye.

Akkor vigyázz te a SAJÁT gyerekedre, ne másra testáld!

2016. máj. 2. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!