2 hónapos babával ballagásra menni? Mármint csak az kaja részére 33fős. Szerintetek?
Bátran! Mi 6 hetesen utaztunk először a nagyszülőkhöz, szülinapot is tartottunk, a kislányom végigaludta. :-)
Nehogy otthon maradjatok, neked is jót fog tenni, csak tényleg ne járjon a gyerek kézről kézre.
Miért ne mennétek?Kislányunk 2 hetes volt mikor az első nagy családi szülinapozásra mentünk. végig aludta az egészet.
Egy kis kikapcsolódás soha nem árt.
Nem szabad bezárkózni a babával, minél jobban óvod mindentől annál fogékonyabb lesz a betegségekre.
Ez pusztán csak véletlen! Azért nehogy ne menjetek vele innentől kezdve sehova. Én is mindig parázok, de még jó hogy ebben a férjem sosem hallgat rám. Szeretném ha jönnétek, mondja kedvesen, és jól sikerül. Persze már én is lettem beteg, a kicsike picikét megfázott, de nagyon jól sültek el eddig. 4 hetes kora óta visszük mindenhova. Amikor 6 hónapos volt Belgiumban voltunk autóval. Azóta is gyönyörű emlék. Ebben a nagy melegben nekem sincs étvágyam, ráadásul a kaják hamar megromlanak, figyelni kell a hűtésre, lehet ezért hányt a férjed.
Jól tetted, hogy bevállaltad! :-)
Érezzétek jól magatokat!
Bár Mi 'világjárók'vagyunk,a legkisebb is hamar kezdte nálunk;2hetesen 180 fős lakodalomban voltunk vele.Remekül érezte magát a zene,nyüzsgés ellenére is:átaludta:)
No para!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!