Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vigyem inkább a ballagásra?...

Vigyem inkább a ballagásra? Kiakadtam

Figyelt kérdés

2 hét múlva lesz 1 éves a kisfiam. Eddig mindig anyósom vigyázott rá ha dolgom volt mert az apukája reggeltől estig dolgozik.

Hugom ballagása lesz holnap 70 km-re a mi városunktól. Idáig úgy volt itthon marad a fiam jön anyósom és vigyáz rá még tart a ballagás utána az ebéd ami étterembe lesz. Ahol lakunk lesz 3 napos rendezvény. Nem volt még a kicsi ilyenen de én mint a gyerekem anyja ragaszkodpk hozzá h először velünk menjen ilyenre ne a mamával.

Mondtam neki ne vigye ki mert nekünk más az elképzelésünk és lehet megijedne a nagy zajtól.

A ballagást se hagyhatom ki de azt se szeretném ha a gyereket tudtunk nélkül vinné. Mit csináljak?

2016. ápr. 29. 12:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
83%

Ballagásra is elviheted, de a mamára is hagyhatod. Vagy talán féltékeny vagy rá??? Úgysem fog emlékezni a gyereked.

Az én anyósom ragaszkodott hozzá, hogy elvigye a Veszprémi állatkertbe. Mi úgy gondoltuk, 20 hónaposan még nagyon kicsi hozzá. Ettől függetlenül hagytuk, had vigye. A képek megmaradtak, de a fiam nem emlékszik rá. Most volt 3 éves, mi idén nyáron visszük majd a Fővárosiba. Még mindig nem elég nagy hozzá, de már biztosan emlékezni fog néhány dologra.

2016. ápr. 29. 13:16
 12/28 anonim ***** válasza:
25%

Én csak azt tartom szemét dolognak, hogy ha az anyuka megkéri, hogy ne vigye ki a nagyi a babát a falunapra, akkor ezt miért nem tudja megtenni, miért kell attól félni, hogy de csakazértis sutyiban kiviszi?

Tesóm is így van anyósával, folyton el akarja vinni messzebbre kizárólag EGYEDÜL sétáltatni a babát, nővérem meg mindig kiborul és sír, ugyanúgy nem meri rábízni emiatt.

Szerintem ha nyugodt akarsz lenni, akkor inkább vidd magaddal, vagy bízd olyanra, akiben meg lehet bízni, másképp nem leszel nyugodt a ballagáson.

2016. ápr. 29. 13:30
 13/28 anonim ***** válasza:
31%
Nem tudtok a ballagás napjára kivenni egy napra szállodai / panzió szobát? Vagy mar el is utazhatn átok előtte egy nappal, így a babának is kényelmesebb lenne. Anyóssal az a problema, hogy mivel szokott vigyázni a gyerekre, jogosnak érzi öt, nevelni akarja a gyereket, vigyázz vele! Nagyinak kényeztetni kell az unokát, nem nevelni.
2016. ápr. 29. 13:59
 14/28 anonim ***** válasza:
84%
Én vinném a ballagásra. Elég közeli rokon. Ha sír, te vagy az apja kimegy vele az iskola elé.
2016. ápr. 29. 14:15
 15/28 anonim ***** válasza:
91%

Én bármelyiket simán megtenném a 6 hónaposommal, őt nem zavarja a tömeg. De ez babafüggő.

Ha félősebb lenne, és anyukám vagy anyósom vigyázna rá, biztos azt mondanám neki, hogy elviheti, csak számítson rá, hogy sírás lehet.

Az is lehet, hogy nem fog sírni. Ha meg igen, majd hazamegy vele, aztán megnyugszik.

2016. ápr. 29. 15:15
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
1 évesen sok 70 km utazás???? Ne röhögtessetek! Hol nevelted eddig a gyereket, hogy nem találkozott nagyobb tömeggel?????????
2016. ápr. 29. 15:34
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem a tömeggel van a baja hanem a nagy hangzavart nem szereti. Ilyen helyeken meg nagy hangfalak vannak.
2016. ápr. 29. 15:38
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell a hangfal mellé állni...tudom milyen egy ballagás.
2016. ápr. 29. 16:32
 19/28 anonim válasza:
86%

Jézusom:DDD

Van egy 2 és fél éves fiunk és egy 5 hónapos lányunk. A "nagy" már az USA-t is megjárta, a kicsivel Ausztriában és Olaszországban voltunk idén síelni.

Egy ballagáson, ami ráadásul közel is van, egy percet sem gondolkoznék.

2016. ápr. 29. 17:51
 20/28 anonim ***** válasza:
20%

Uhh néhányan igen nagy bunkók vagytok anya létetekre! :) Ez aztán a segítség! :D

Kérdező! Szerintem vidd magaddal a picit!! Ha ott rátör a pánik, ott vagy vele Te, az édesanyja! Na meg lehet, hogy nem is pánikolna be, hiszen biztonságban anya mellett! :)

2016. ápr. 29. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!