Gimnáziumi ballagás, szabad téren. Nem tudom milyen hosszú lesz,és milyen lesz az idő. Oké,h viszek kaját,napernyőt, stb. Szerintetek bírni fogja. Ha meleg lesz, max. az épületbe beviszem, és ott etetem meg. Viszont akkor olyan mintha otthon maradnánk,mert nem látok semmit a ballagásra. Szóval tapasztalatlan vagyok ezen a téren,nem tudjuk a férjemmel,magunkkal vigyük-e. A férjem nagy fia fog ballagni,tehát nem távoli ismerős. :)
Én adnék egy esélyt a dolognak, szabad téren, szép időben nem lehet nagy baj, ha nem bírja, legfeljebb elviszed onnan.
2012. ápr. 23. 14:30
2/13 anonim válasza:
Én a 4 és fél hónapos babámat vittem most esküvőre, két szertartásra!:)
Semmi baja nem volt. Szóval szerintem nyugodtan vidd el!
2012. ápr. 23. 14:31
3/13 anonim válasza:
Én elvinném. Ha nem bírja, félrevonulnék vele. De lányom már ilyenkor is imádott nézelődni, szerette a felforgást, ő minden ünnepet élvezett, minél többen voltunk, annál jobban elvolt.
Bizonyos dolgokat lehet kihagynék, de engem nem gátolt egy baba semmiben, szinte mindenhová jött velünk. Ha én jól vettem az "akadályt", akkor általában ő is. :)
2012. ápr. 23. 14:31
4/13 anonim válasza:
Nyugodtan vidd! Majd alkalmazkodtok a gyerek pillanatnyi igényeihez.
2012. ápr. 23. 14:32
5/13 anonim válasza:
Egész biztosan rábíznám valakire aki nem idegen neki, mivel a kicsi nem valószínű hogy élvezné, ellenben ha valami elromlana közben és vele foglalkoznál, te sem tudnál a ballagásra figyelni, semmi értelmét nem látom elvinni. Ha tuti átaludná az egészet, akkor vinném csak.
2012. ápr. 23. 14:33
6/13 anonim válasza:
Biztosan elvinném. Ha minden kötél szakad, még mindig eljöhetsz. És hát a szándék a fontos, a nagyfiúnak is biztosan jólesik, hogy legalább akartad. De nem lesz semmi gond a kicsivel.
2012. ápr. 23. 14:34
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Csak úgy nem tudnék vele hazajönni,mert vidékről megyünk 40km-re. Anyukámmal itthon tudna maradni. Pont tízórai időben kezdődik,tehát már ott etetéssel kezdenék, utána esetleg elalszik,de ki tudja,mennyire izgatja fel a tömeg stb. Szóval abszolút nem tudom még mindig. Nagyon szeretném elvinni. :S
2012. ápr. 23. 14:37
8/13 anonim válasza:
A nagylányom ballag júniusban. A kicsi akkor lesz 2 és fél hónapos. Elviszem.. Úgy igazítom,hogy indulás előtt szopizzon..
2012. ápr. 23. 14:38
9/13 anonim válasza:
Én 5 hetesemmel mentem általános iskolai ballagásra. Mondjuk én ilyen vagyok, mindig minden programra viszem őket. Sose csináltam ilyenből kérdést. 1 éves kor alatt voltak esküvőn, lagzin, ballagáson, szabadtéri programokon, úszóversenyeken, majdnem minden hétvégén (ez 3 hónapos korától)
2012. ápr. 23. 14:38
10/13 anonim válasza:
Persze, hogy elvinném.
Mi 8 hónapos lányunkkal esküvőn voltunk, és estére hazajöttünk vele. Na de napközben, egy ballagásra, miért ne vinném el? Mi lesz? Mitől félsz?
Ha nem tetszik neki valami, akkor arrébb mész, beültök a kocsiba (már ha azzal mentek), ha visztek babakocsit tologathatod, ha jó idő lesz leültetheted a fűbe vagy bármi...
Én figyeltem a gyerek igényeit, de hogy minden programból kivonjam magunkat, csak mert gyerekem van, hát azt nem. Ha én jól éreztem magam, akkor a lányom is. Ha nyűgösebb volt, feltaláltuk magunkat valahogy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!