Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti elvinnétek 10 hós babátokat...

Ti elvinnétek 10 hós babátokat ballagásra?

Figyelt kérdés
Gimnáziumi ballagás, szabad téren. Nem tudom milyen hosszú lesz,és milyen lesz az idő. Oké,h viszek kaját,napernyőt, stb. Szerintetek bírni fogja. Ha meleg lesz, max. az épületbe beviszem, és ott etetem meg. Viszont akkor olyan mintha otthon maradnánk,mert nem látok semmit a ballagásra. Szóval tapasztalatlan vagyok ezen a téren,nem tudjuk a férjemmel,magunkkal vigyük-e. A férjem nagy fia fog ballagni,tehát nem távoli ismerős. :)

2012. ápr. 23. 14:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem tudod rábízni addig valakire?

Ha nem, akkor szerintem vidd el, próbáljátok meg.

2012. ápr. 23. 14:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Általános iskolai ballagásra mentünk 2éve. A kicsink akkor volt 2hónapos. Párom huga ballagott. Elvittük.Elötte szopizott,majd ott az árnyékban elvoltunk. Akkor ivott elöször és utoljára vizet.Utána csak tejet(szopis baba).

Szerintem már jó idő lesz...

2012. ápr. 23. 15:11
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Mindenkinek ment a zöld kezecske! Jó,hogy ti már ilyen rutinosak vagytok. :) Mi is visszük mindenhová magunkkal,ahová lehet! 1 hónaposan is volt már nagy összejövetelen,csak onnan tényleg akkor jöttünk el,amikor akartunk. Itt csak az zavar,hogy utazni kell, és anyósomékat is visszük,tehát tele lesz a kocsi. A virágot átadjuk,majd megyek megetetem egy árnyékos helyen. Aztán látok amit látok majd az egészből,ott kiderül. :)
2012. ápr. 23. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!