Vegetáriánus baba? Miért nem támogat?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ezt olvasd végig, és utána gondold ezt át még egyszer.
Miért tiltod meg? Halott állat úristen mi lesz
Tudod mit neveld vegán nem szólok bele gyümölcshúst se adj neki...
De szerintem hülyeség amit csinálsz...
25 éves vagyok és vegaként nőttem fel (ahogy a tesóim is és sok ismerősöm). Azt hittem ma már ez elfogadott, de látom még vannak megrögzött emberek.
A kérdésre akarnék választ kapni,de érdekes amiket írtok, azért köszönöm.
Egy baba/gyerek még fejlődő szervezet. Az egészséges fejlődéshez pedig szükség van a húsra, akár tetszik, akár nem.
Engem nem érdekel, ha valaki vega, vegán, az ő döntése. Nem is erőszakolnám rá. Ha valaki ilyen étkezési szokású vendég jön hozzánk, akkor annak megfelelően főzök. Na de az, hogy valaki gyakorlatilag a gyerekét veszélyezteti, mert húst egyáltalán nem etet vele.. Nem mi vagyunk a megrögzöttek.
Miért akarod rákényszeríteni a gyerekedre a te elveidet és értékrendedet? Szerintem nincs baj az apa hozzáállásával.
az meg hogy emiatt nem mered elengedni majd vele? Na ez a nevetséges. Szerinted megtilthatod hogy elvigye? Megtilthatod hogy figyelembe vegye mit szeretne a gyereke? Nyilván nem tömné bele kilóstul a halott állatokat csupán azt tenné amit te a korlátolt nézeteid miatt nem, hagyná hogy a gyerek válasszon, kipróbáljon stb
És azt hiszem itt a legmegrögzöttebb ember te vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!