Ahol az egyik szülő vegetáriánus ott a baba is az vagy nem? Ki dönti el?
Sajnos láttam olyat, ahol az orvos kihívta a gyámhatóságot,mert a gyerekek kicsik voltak, teljesen lelassúlva.Csak nyers zöldségeket kaptak,se tej, se tojás, se méz,semmi.
És még a mama-pap volt felháborodva
Olyanra gondolok, ahol egészségesen táplálkoznak. Van ismerősöm akik mindketten vegák és a gyerek is az semmi baja nincsen, de arra vagyok kiváncsi mikor csak az egyik fél vega.
És mi lett a gyerekekkel?? Amugy ez elég durva amit irtál:(
Én vega vagyok,de tejet tojást eszek. A férjem viszont nagy húsevő. Megfőzöm a húst,és a 2éves lányomnak is adok belőle,de a zöldségeket is nagyon szereti. Majd ő eldönti ha nagyobb lesz,hogy akar e húst enni vagy sem!
Nem érzem jogosnak hogy ráerőltessem az "akaratom"! Én döntöttem el hogy vegetáriánus leszek,majd ő is eldönti hogy az akar e lenni!
első vagyok
felügyelet alatt vannak a szülők, a gyerekek kötelezően bölcsiben, oviban, persze ott is esznek. Ésúgy érzik, hogy a világ igazságtalan velük, mert nekik joguk van eldönteni, hogy mi jó a gyereknek. Az, hogy a 4 éves kislány 5 kiló volt és fele akkora mint a társai, szerintük normális..
Jaj, azért mert valaki húst nem ad a gyerekének, attól még nem veszélyezteti, rengeteg élelmiszerből lehet fehérjét bevinni. A lányom nem szereti a húst, pedig nem vagyunk vegát, de ő utálja. Na akkor most mi van? Baja lesz? Veszélyeztetem? Feljelentesz, mert nem hajlandó megenni? Nemár! Ne viccelj. A lányomat más okból (nem azért , mert utálja a húst) rendszeresen kell vérvételre vinni, és tökéletes a vérképe. ennyit erről.
A kérdésre a válasz: Nálunk a barátainknál Apuka vega, és a két lányuk szereti, és eszi is a húst, a kisfiúk pedig nem szereti. De a kisfiú is kapna húst, ha megenné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!