Engem tényleg nem illet meg az ADÓJÓVÁÍRÁS?
2008 decemberében szűltem és csak most hallottam az adójóváírásról.
59ezer GYED-et kapok havonta és még is azt mondta a könyvelőm, hogy nekem nem jár, mert a munkahelyem, nem kifizető hely , hanem az OEP-től kapom a GYEDEM!!!
MOST AKKOR, HOGY VAN EZ??????,
TÉNYLEG NEM JÁR, VAGY CSAK MEGVEZETTEK?????
Azért mert eddig nem hallottam róla!
Próbálok utána olvasgatni, de gondoltam itt hamarabb kapok választ, mert itt is Anyukák vannak!!!
A könyvelő tényleg tartozik anyagi felelősséggel.
Ha korábban is járt volna adójóváírás (és/vagy már beküldted a 2009-es évre vonatkozót) nyújts be módosító bevallást, önrevíziót azokra az évekre, amikor járt volna, de nem kérted.
Vagy kapd a hónod alá a korábbi adóbevallásaidat és menj be az apeh kirendeltségbe, amit a honlapjukon meg tudsz nézni. Nekem az a tapasztalatom, hogy a kis kirendeltségekben normálisak az apeh-osok.
Értelek. szólj, ha tudunk még segíteni valamiben!
Beadtad már a bevallásodat?
Nem vagyok egyéni vállalkozó!
Egy étteremben voltam felszolgáló, viszont az étterem BT-KÉNT SZEREPEL!!!
A könyvelőm mondta ezt, hogy nem kifizetőhely a munkahelyem, nem tőlük kapom a GYED-et, hanem az OEP-től!!!
BASSZUS, MOST TOTÁL SEMMIT NEM ÉRTEK!Apumat hívtam, ő azt sem érti miért kapnék adójóváírást, hisz szerinte nem is adózok.....
gyed után JÁR az adójóváírás ,itt a nyomtatvány:
Nagyon köszönöm Mindenkinek!!közben felhívtam bnőm anyukáját, mert eszembe jutott, hogy könyvelő és mondta, hogy igen is jár nekem...
Szóval a saját könyvelőm átbaszott!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!