Mit csináljak, ha maga helyett engem akar etetni a lányom?
14 hónapos a kicsi és hétfő óta adok neki is kanalat a kezébe, hogy próbálkozzon az evéssel. A baj csak az, hogy esze ágába sincs a saját szájába rakni az ételt, nekem akarja adni. Már próbáltam hogy megeszem róla, aztán felé fordítanám a kezét, meg próbáltam úgy is, hogy rögtön mondtam, nem anya eszik, hanem te. de sajnos egyáltalán nem engedi behajlítani a kezét.
volt már így más is? mit lehet még tenni?
hagyni kell, még csak most ismerkedik a kanállal
közben Te is eteted nyilván egy másik kanállal
idővel rájön, hogy magát is tudj etetni, bár addig sok folt és felesleges paca keletkezik, de ez egy ilyen időszak
persze, ezzel én is tisztába vagyok, nem a foltok zavarnak, csak hogy magának nem rakja a szájába:( azért aggódok, mert már vigyáztam nem egy gyerekre, de ilyet még nem tapasztaltam...
most ez elmúlik majd magától vagy szóljak rá?
kedvesen elmondhatod neki, hogy magát etesse, de maradj türelmes, mosolygós, hogy ne menjen el a kedve az egésztől
még új neki a dolog, és élvezi, hogy etetheti anyát
hidd el, nem ő az egyetlen ilyen gyerek és érettségikor már mind magukat etetik, nyugi
mi lenne ha együtt ennétek ?
te is eszed az ebéded mutatod neki h anya is eszik igy ni bele a szájába a finom hamit
közben ha nyújtja feléd a kanalat mond h neked van ennid és azt eszed és köszi de inkább a sajátodat
és rakd a szádba a kanalat .. nyam-nyam így kell
közben meg etesd a kicsit is
végül majd rájön h mi is a dolga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!