Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért lehet az h két éves...

Miért lehet az h két éves lányom visítva menekül ha pelus helyett bugyit akarok rá adni?

Figyelt kérdés

Volt egy pár nap amikor pelus nélkül volt de általában bepisilt, eddig 1x szólt h pisilnie kell.

Szerintetek még nem érett a szobatisztaságra?

2011. jún. 7. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy árulnak-e még olyan pelust, ami olyan mint egy bugyi és simán úgy veszi fel. A lányom 14 éves jelenleg, de ugyanezt eljátszotta anno és akkor árultak ilyen bugyipelenkát. Nem tudom hogy mi volt a neve. Nálunk bevált. Próbáld ki, ha még árulnak ilyet.
2011. jún. 7. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Van ilyen pelus, amit az első ír. A barátnőm a kisfiát most próbálja szobatisztaságra szoktatni, még lassan haladnak, mert ha belefeledkezik a játékba a gyerkőc, simán bepisil még. Akkor kap egy ilyen pelust.

Azt hiszem, a Liberonak és a Pampersnek is van ilyenje.

2011. jún. 7. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:

A pampersnek van bugyija, activegirl/boy néven fut.

A lány My little pony-s, a fiú azt hiszem dínós.

[link]

2011. jún. 7. 18:19
 4/6 anonim ***** válasza:
A liberonak is van ilyen,mi is azt használtuk,az én lányom 22 hónapos és már két napja bugyiba van,ma egyszer pisilt be egész nap.Próbáld meg ezzel,nagyon jó.A bugyi előtt én is ezt adtam rá.Kb. két hétbe telt,mire idáig eljutottunk.Te se add fel!
2011. jún. 7. 18:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én lányom csak pár percig tűri meg magán a bugyit,aztán tép le magáról :) Ő is úgy kezdte a szobatisztaságot,hogy pucér fenékkel. (eldugtam a pelust,azt mondtam,nincs.) Itthon ráér kopasz fenékkel játszani,ha kimegyünk,akkor magán hagyja a bugyit,de idebent azonnal szedi is le.

Egy 2 éves már érettnek kellene hogy legyen a szobatisztaságra- legfeljebb nem akarja. (az első nap a lányunk a sikeres produkció után,mikor másodjára kellett pisilnie,akkor rohant a bilivel a füribe,kiabálta,hogy "nem,nem" és üres kézzel elém állt a konyhában és ott csurgott be. Még épen nincs egy hete,hogy próbálkozunk,az első 2 nap katasztrófa volt,3-4. nap 2 baleset,majd napi 1 baleset;ma,a 6.nap még ügyes volt egész nap:D! -mondjuk ehhez az is hozzá járul,hogy néha!! kap valamit pisi-kaki után-de legtöbbször csak megtapsolja magát:persze velem együtt,és dícséri magát,hogy "ügyes!!!" :persze én is dicsérem)

Az enyém nem szól,csak ráül a bilire,amit szobáról-szobára viszünk,noha mára tartja a dolgokat míg bilire nem ül. Majd mikor végzett,akkor szól,hogy : bele,majd dicséri és tapsolja magát. Oltári fajin! :)

Sok sikert!!

(4 éves,és 23 hónapos lánykák anyukája)

2011. jún. 7. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Az enyém ugyanez, minden tisztába tételnél szó szerint birkózunk. Ha megkérdezem, hogy jó akkor nincs pelus de akkor szól-e ha pisilni kell azt mondja, hogy "nem akar". :O És tényleg nem szól, már próbáltuk 2x fél napig. Még be is kakilt a szőnyegre és azt is én vettem észre, utólag sem szólt. :( Amíg ő nem akarja addig én hiába akarom.
2011. jún. 7. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!