Miért lehet az h két éves lányom visítva menekül ha pelus helyett bugyit akarok rá adni?
Volt egy pár nap amikor pelus nélkül volt de általában bepisilt, eddig 1x szólt h pisilnie kell.
Szerintetek még nem érett a szobatisztaságra?
Van ilyen pelus, amit az első ír. A barátnőm a kisfiát most próbálja szobatisztaságra szoktatni, még lassan haladnak, mert ha belefeledkezik a játékba a gyerkőc, simán bepisil még. Akkor kap egy ilyen pelust.
Azt hiszem, a Liberonak és a Pampersnek is van ilyenje.
A pampersnek van bugyija, activegirl/boy néven fut.
A lány My little pony-s, a fiú azt hiszem dínós.
Az én lányom csak pár percig tűri meg magán a bugyit,aztán tép le magáról :) Ő is úgy kezdte a szobatisztaságot,hogy pucér fenékkel. (eldugtam a pelust,azt mondtam,nincs.) Itthon ráér kopasz fenékkel játszani,ha kimegyünk,akkor magán hagyja a bugyit,de idebent azonnal szedi is le.
Egy 2 éves már érettnek kellene hogy legyen a szobatisztaságra- legfeljebb nem akarja. (az első nap a lányunk a sikeres produkció után,mikor másodjára kellett pisilnie,akkor rohant a bilivel a füribe,kiabálta,hogy "nem,nem" és üres kézzel elém állt a konyhában és ott csurgott be. Még épen nincs egy hete,hogy próbálkozunk,az első 2 nap katasztrófa volt,3-4. nap 2 baleset,majd napi 1 baleset;ma,a 6.nap még ügyes volt egész nap:D! -mondjuk ehhez az is hozzá járul,hogy néha!! kap valamit pisi-kaki után-de legtöbbször csak megtapsolja magát:persze velem együtt,és dícséri magát,hogy "ügyes!!!" :persze én is dicsérem)
Az enyém nem szól,csak ráül a bilire,amit szobáról-szobára viszünk,noha mára tartja a dolgokat míg bilire nem ül. Majd mikor végzett,akkor szól,hogy : bele,majd dicséri és tapsolja magát. Oltári fajin! :)
Sok sikert!!
(4 éves,és 23 hónapos lánykák anyukája)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!