11hós a lányom. Adhatnék már neki tejitalt tápszer helyett? Vagy csak pont 1 éves kortól lehet?
Miért akarod lecserélni a tápszert? Nem szereti?
A lányom 16 hónapos, és még mindig tápszert iszik reggel és este.
A tejital sokkal sokkal drágább.:(
Akkor számold ki, hogy melyik éri meg jobban.
Mi a DM-es tápszert használjuk, az 600 gr-os, és nagyjából 1200-1400 Ft között mozog, attól függően, hogy van e kuponom.
Amit találtam legolcsóbb tejitalt, az 1600 Ft, és 400 Gr-os. Tehát kevesebb és drágább is.
Én megkérdeztem a dokinőt, hogy mi legyen, azt mondta mindegy, ezek mind tökéletesen megfelelnek. Mind tartalmazza az elegendő tápanyagot és a vitamint is.
Még annyit. Ha nincs semmilyen allergiája, akkor bármelyik tápszert adhatod neki, persze reménykedj, hogy meg is issza:)
Kislányom ettől a Dm-estől is szépen gyarapszik, minden a nagykönyv szerint fejlődik nála. Reggel és este issza.
nyugodtan válts olcsóbb tápszerre, a tejital egy vagyon!
én mildibé tápszert vettem a fiamnak 15 hós koráig, az 1800.- volt, még lejött belőle a kupon. 600g
most nestlé junior-t iszik, 1600.- 400gr
ki lehet számolni. és szerintem most ez a legolcsóbb mert akciós, egyébként 1800.- körül van ez is :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!