Mit csinálsz babáddal, ha fáj a hasa?
Felveszed? vállra? karba fekve? Tornáztatod? Simogatod? Hasra teszed? Hogy bírod? Adsz neki valamit? Mit? mikor? Amikor fáj, vagy már előtte, evéskor? Minden evéskor, vagy napjában X alkalommal? ....
Lányom 4 hetes, és már nem mindig bírom nézni a szenvedéseid...
Mi infacolt adtunk a kisfiamnak, és az nagyon sokat segített. Ezen kívül hason fekve aludt (most már persze össze-vissza forog, mivel 6 hós, de a mai napig hason alszik el), vettem ánizsos-édesköményes babapocak-krémet, amivel masszíroztam a pociját, és a lábait is tornáztattam, hogy a pukikat könnyebben ki tudja nyomni. Nálunk ezek beváltak.
Van, akinek az espumisan jön be, aztán vehetsz cseresznyemag-párnát, amit felmelegítve a pocijára tehetsz, adhatsz neki Mecsek-baby teát, vagy ha szopizik, akkor te is ihatsz olyan teát, ami szélhajtó. Van egy pár dolog, amit ki kell próbálni, neki mi a jó. B.
Pukizni tud, kaki rendben, cseresznyemag párna és mecsek tea nem vált be, cumi sem...
Most semmit nem ért a hassimi és tornáztatás sem..
Néha már kivagyok a tehetetlenségtől...
2 hete hason alszik.
Eddig semmi ilyet nem használtam, első lányomnál is elég volt a természetes gyógymód. Lehet nála is elég lenne, de a két lurkó együtt már sok néha:-)
Mire oda jutok, hogy mit is vegyek, már vége a hasfájós korszaknak...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!