Nektek megvaltozott a baba a hatodik honapnal?
Figyelt kérdés
2016. márc. 26. 19:49
1/7 anonim válasza:
Az enyém 2 éves, de még mindig változik folyamatosan :)
Mire gondolsz pontosan?
6 hósan elkezd kúszni, mászni, ülni, önállósodni, akaratoskodni, stb...
2/7 anonim válasza:
Mire gondolsz? Persze, hogy változik, hiszen napról napra egyre ügyesebb és értelmesebb.
3/7 A kérdező kommentje:
Ugy ertem hogy sokan irjak elromlik a baba nem akar aludni nem elégszik meg egy jatekkal unatkozik stb!
2016. márc. 26. 20:20
4/7 anonim válasza:
5 hónapos korától átalussza az éjszakát, ez csak a fogzás idején van másként. Nyilván egyre többet kell foglalkoztatni, ahogy nő és nyílik az értelme, de nem vettem észre, hogy ez pont 6 hónapos korban változott volna nagyot.
(#2)
5/7 anonim válasza:
az alvasa elromlott, a kedelyallapota viszont megjavult mert hasfajast kb 6 hosan notte ki...viszont vloban elkezdett ejjelente legalabb ketszer kelni, most 1,5 eves es most kezdi ataludni az ejszakakat.
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem hat honapos holnap meg mindig ketszer kel ejszaka; abbol egyszer eszik hajnalba a szelek miatt kel; remelem nem lesz rosszabb még a kétszeri kelés belefér!
2016. márc. 26. 21:42
7/7 anonim válasza:
Már 4,5 hónaposan elromlott az alvása korábban átaludta az éjszakát most meg változó, 2 kelés a minimum, volt nem egy éjszaka amikor 10x is kelt. Fogalmam sincs miért, nem beteg, foga még nincs.. gondolom mozgásfejlődés és cumihiány.
Nincs el annyi ideig egyedül se, mint korábban.
Most 6,5 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!