Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha az ötödik-hatodik héten...

Ha az ötödik-hatodik héten üres petezsakot látnak, van meg esély, hogy kifejlodik a baba?

Figyelt kérdés
Kaáliba 10 és 9 sejtes petesejteket kaptam vissza kb 2 és fel hete. Visszahívtak még egy uhra, de félek.

2013. okt. 22. 15:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Teljesen kétesélyes a dolog. A normális az az volna, ha már nem lenne üres, de már annyi olyat hallottam, hogy 1 hét múlva látszott valami..

Sok, sok, sok sikert, és gyors babásodást!

2013. okt. 22. 15:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Sajnos én is úgy gondolom,h ha 30-án kaptam vissza őket, akkor már kellene szivdobogast látni.
2013. okt. 22. 15:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem pont hat hetesen üres szabályos petezsák és semmi majd rá két hétre szívpulzálás is volt!Boldog babavárást!:)
2013. okt. 22. 16:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Menzesz szerint számolva 6 hetes és 2 napos voltam,amikor ép szélű petezsákot láttak.

10 nap múlva hívott vissza a doktornő,akkor már láttunk szívműködést.

2013. okt. 22. 16:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást! Jobb hangulatra derített! :-) Nektek is boldog babavarast!
2013. okt. 23. 07:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Én 7 hetes voltam,mikor üres petezsákot láttak...

Ma már nemsoká 2 éves a fiam.

Reménykedjünk!!!

2013. okt. 28. 12:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Valami kis kezdemenyt lattak! :)
2013. okt. 30. 21:18
 8/9 anonim ***** válasza:
1. v.ok. Naaaaa!!!!! Tök jó! Továbbra is tartsd meg az optimista hozzáállást! Minden rendben lesz, és 9 hónap múlva, majd hallod, hogy Oáááá:-)
2013. okt. 31. 12:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszi a biztatast! :) Nem nagyon hagynak most aludni sem. Szinte mindig hanyingerem van. Egyre rosszabb. De jó!
2013. nov. 1. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!