Nektek mennyit hízott a hatodik hetéig a babátok? (anyatejes)
Ameddig hízik, addig nincs baj, ne aggódj!! Ha nem sír az éhségtől, és nem fogy, akkor minden ok. Az én kisifam a másik véglet, mert ő 4300-zal született és 6 hetesen 6200 gramm volt, és 2szer annyit evett mint a Te babád... valaki szerint ez sok, de a babák tudják, hogy mennyit kell enniük, ha anyatejesek, akkor pláne.
Lehet, hogy neki egyelőre elég ennyi, és később ahogy erősödik egyre többet tud majd szopizni. Szerintem ne aggódj, a Te picid ilyen, és kész. :-) A lényeg, hogy egészséges és gyarapszik. :)
Született 3330 gramm, 6 hetesen 4380 gramm volt.
Szerintem babád szépen fejlődik. Nem az a lényeg, hogy hű de sokat hízzon, hanem hogy fejlődjön szépen, és ne stagnáljon, ne fogyjon.
Babád 6 hét alatt felszedett majd 1 kilót, az nem kevés! Nekem az egyik doki azt mondta, hogy ha megvan a fél kiló havonta az már tökéletes. Gondolj csak bele 6 hét alatt a testsúlya hányszorosát szedte magára...nem semmi teljesítmény, így aggódásra nincs okod!
Lányom soha nem ette meg az "előírt" mennyiséget, mégis szépen fejlődött, és ez a lényeg. Tudja, hogy mennyire van szüksége!
Szia!
Az én babám 7 hetes 2800g-al született, most 3780g.
Ő se eszi meg a napi előírt adagját de szépen erősödik és fejlődik, úgyhogy addig nem aggodom.
Szerintem te se aggódj, minden rendben van a babáddal!!
Majdnem ugyanugy voltunk mint ti, minket megdícsértek
szül.: 3360 g
5 hetes: 4200 g
7 hetes: 4670 g
Ha baj lenne szólna a doktornő,ne aggódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!