Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek mennyit hízott a...

Nektek mennyit hízott a hatodik hetéig a babátok? (anyatejes)

Figyelt kérdés
3350grammal született.Most 6hetes(4280gramm)Szerintem nem hízott túl sokat.Nem is eszi meg az adagját a súlyához képest.A doktornő szerint elég.5ször eszik egy nap 100körül néha többet néha kevesebbet, de nem jön ki egy napra a 600gramm se.:( szerintetek?

2012. máj. 7. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Ameddig hízik, addig nincs baj, ne aggódj!! Ha nem sír az éhségtől, és nem fogy, akkor minden ok. Az én kisifam a másik véglet, mert ő 4300-zal született és 6 hetesen 6200 gramm volt, és 2szer annyit evett mint a Te babád... valaki szerint ez sok, de a babák tudják, hogy mennyit kell enniük, ha anyatejesek, akkor pláne.

Lehet, hogy neki egyelőre elég ennyi, és később ahogy erősödik egyre többet tud majd szopizni. Szerintem ne aggódj, a Te picid ilyen, és kész. :-) A lényeg, hogy egészséges és gyarapszik. :)

2012. máj. 7. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Született 3330 gramm, 6 hetesen 4380 gramm volt.

Szerintem babád szépen fejlődik. Nem az a lényeg, hogy hű de sokat hízzon, hanem hogy fejlődjön szépen, és ne stagnáljon, ne fogyjon.

Babád 6 hét alatt felszedett majd 1 kilót, az nem kevés! Nekem az egyik doki azt mondta, hogy ha megvan a fél kiló havonta az már tökéletes. Gondolj csak bele 6 hét alatt a testsúlya hányszorosát szedte magára...nem semmi teljesítmény, így aggódásra nincs okod!

Lányom soha nem ette meg az "előírt" mennyiséget, mégis szépen fejlődött, és ez a lényeg. Tudja, hogy mennyire van szüksége!

2012. máj. 7. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:
az én fiam 3650g-mal született, 56 cm és 6 hetesen 5,5 kg volt és most is cicista, 7 hónapos és nem dagi, 10 kg.
2012. máj. 7. 22:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én babám 7 hetes 2800g-al született, most 3780g.

Ő se eszi meg a napi előírt adagját de szépen erősödik és fejlődik, úgyhogy addig nem aggodom.

Szerintem te se aggódj, minden rendben van a babáddal!!

2012. máj. 8. 10:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Majdnem ugyanugy voltunk mint ti, minket megdícsértek

szül.: 3360 g

5 hetes: 4200 g

7 hetes: 4670 g

Ha baj lenne szólna a doktornő,ne aggódj

2012. máj. 8. 11:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat!:)
2012. máj. 8. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!