Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most vagyok a hatodik honapban...

Most vagyok a hatodik honapban es a baba mär jönni akar, a doki mondta, hogy feküdjek sokat, mär a visszatarto infuziotol kezdve mindent kaptam! Mit tegyek? A most születes meg nagyon korai, elsö baba!

Figyelt kérdés
Rendszeres fäjäsaim vannak egy oran bellül többször es van mikor 10 percenkent!Pocak kemenyedik es leereszkedett teljesen!
2009. szept. 3. 09:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%

imádkozz- de komolyan!

nem tudom vallásos vagy e- ha nem akkor a babódért legyél az

van esélye a túlélésre- de még benn a helye

szóval kérd az Istent és minden rendben lesz

ha pedig mégis kibújik akkor valamire jó az is... úgy kellett lennie

2009. szept. 3. 10:01
 2/12 anonim ***** válasza:
57%

"ha pedig mégis kibújik akkor valamire jó az is... úgy kellett lennie" + imátkozzon?

ez olyan , nehari, hogy egye -fene ha kijön és baj lesz, akkor annak is volt valami értelme biztos...

Pihenj nagyon nagyon sokat ! És ha mégis előbb jönne a babó, akkor már nagyon jó pic-es (asszem így hívják) részlegek vannak . Itt a rendkívül kis súlyúnak számító koraszülött babákat is szépen meg tudják erősíteni! Remélem ilyen kórházba irányít a dokid!!

2009. szept. 3. 10:05
 3/12 A kérdező kommentje:
ketsegbe vagyok esve es szerintem ez normalis!tervezve volt a pici es nem szeretnem ekvesziteni!!!Barmit megtennek azert,hogy meg bennt maradjon es egeszsegesen eljen miutän itt az ideje!
2009. szept. 3. 10:09
 4/12 anonim ***** válasza:
72%

nem akartalak megbántani- de ha orvosilag már mindent megtettek a babóért és még sem sikerül benntartani akkor én innen mit tehtetek?

én imádkoznék- ennyi

Ha megbántottalak- kérlek ne haragudj

első voltam

2009. szept. 3. 10:16
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

ja és még annyi hogy nem tud mit tenni, ha kétségbe esik mindkettejüknek árt

meg az emberek nagy része ha igazi sz@rban van akkor vallásossá válik

szóval nyugi és Szent Ágoston szerint:

tedd meg ami tőled telik és kérjed azt amire gyönge vagy

bocs nem akartam papolni de ezt le kellett írnom

2009. szept. 3. 10:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A legtöbbet azzal segíted a kicsit, ha tényleg fekszel és próbálsz nyugodtan, egyenletesen lélegezni, lazítani, pihenni, és nem stresszelni. Tudom, könnyű mondani, de tényleg csak ez az egy amit tehetsz, az orvosok minden mást megtesznek majd! És tényleg igaz, sokmindenre képesek már, minden nap, amit bent tölt a pocidban aranyat ér, de hidd el, ha baj van, sokféle más lehetőség adott már! Csak feküdj és pihenj! Sok-sok szerencsét kívánok!
2009. szept. 3. 10:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hany hetes vagy pontosan?az egyik ismerosom is most szult(csaszaroztak) Szegeden 26hetre 1kg-s volt a pici most mar eszik anyatejet is es hala az Istennek jol van.
2009. szept. 3. 10:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Kórházban fekszel? Összevarrták a méhszájat? Hány hetes vagy?
2009. szept. 3. 11:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Végénél megemelt (10-15cm) ágyon feküdj és tényleg CSAK enni, inni, mosdóba kelj fel, azt sem sok ideig! Sok magnézium és ha nem segít, a konyakot szokták javasolni(én sem mertem, aztán infúzióban kaptam alkoholt). Bízz benne, hogy sikerül! Én nyitott méhszájjal voltam a 26. héttől, aztán a kiírt előtt 2 nappal született a kisfiam!
2009. szept. 3. 12:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 33 hetesen beilleszkedett a baba feje, hasam leszállt, doki mondta is jó lenne ha még legalább 2 hétig bent maradna, utána már nem tartja vissza. És persze nekem is fekvést javasolt. Másnap elment a nyákdugóm is, nagyon megijedtem, mert mindenki ijesztgetett hogy tuti pár napom van már csak. Most 35 hetes vagyok, még egyben vagyunk, igaz pocim nagyon lent, már szinte fáj. Nekem is amióta elment a nyákdugóm, sokszor van jóslóm, van hogy 15-20 percenként, de mindig elmúlik 2-3 ilyen görcs után. Keményedek is elég sűrűn. Próbálok sokat feküdni, pihenni, neked is ezt javaslom! Nyugi nem lesz semmi baj:)
2009. szept. 3. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!