Most vagyok a hatodik honapban es a baba mär jönni akar, a doki mondta, hogy feküdjek sokat, mär a visszatarto infuziotol kezdve mindent kaptam! Mit tegyek? A most születes meg nagyon korai, elsö baba!
Figyelt kérdés
Rendszeres fäjäsaim vannak egy oran bellül többször es van mikor 10 percenkent!Pocak kemenyedik es leereszkedett teljesen!2009. szept. 3. 09:53
11/12 anonim válasza:
Fontos, hogy ne pánikolj!
Beszélj sokat a babádhoz - feküdj sokat tényleg csak enni, inni, wc-re kelj fel!
Gondolj pozitívan a terhességedre, képzeld el csukott szemmel a babádat a pocakodban és beszélj hozzá, hogy nagyon várjátok, de csak 3 hónap múlva - tartson ki addig ő is! Tudom sokan nem hisznek ilyenekben, de személyes tapasztalatom, hogy hallgatnak ránk!
Az idegeskedést is átveszi - nyugodj meg!!!
30 hetes kismama
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!Itthon vagyok 4 napot voltam korhazban,nem varrtak mehszajat!22hetes terhes vagyok!nincs nagy pocim mäsnak a 3dik honapban neha nagyobb van!csak mikor leereszkedik akkor hirtelen nehez lesz es nagyon fäj!De häla mindennek ma egesz nyugis nap äll a hätam mögött!Mocorog de nem fäjt es nem ereszkedett le!:-)csak maradjon is igy!Köszönöm nektek!Ja elsö välaszado!nem haragszom,nem vagyok valläsos de olykor en is szoktam kerni,hogy kerlek Istenem!
2009. szept. 4. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!