Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan vezessem be a gyümölcsl...

Hogyan vezessem be a gyümölcsleveket?

Figyelt kérdés
Almalavet már adtam tápszeres kisfiamnak, pár napja almapépet is kap. őszibarackot tervezek következő új íznek.A gyümölcsleveket, hogy adjam? Ha nincs allergiás reakció, a gyömölcs után jöhet a lé? Ugyanúgy cumisüvegből adjam, mint a vizet (eddig csak azt ivott) vagy először ezt is kóstoltassam kanállal?
2008. szept. 21. 20:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Először a leveket adjuk, és ha nincs baja tőle, jöhet a püré. Szerintem ne add cumisüvegből. Azt hagyd meg a tápszernek (én anyatejet adtam abból, mert nem tudtam szoptatni), és vagy kispohárból, vagy szelepes csőrös pohárból kínáld (abból nem folyik). Persze legelőször kiskanállal, hiszen csak pár kanállal kaphat.
2008. szept. 21. 21:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. szept. 22. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!