Hogyan vezessem be anyatejes babánál a tápszert?
nem vagy kénytelen!
tedd többet cicire a tejed attól lesz több, nem tápszertől
És ha nagyon nem megy, a tejszaporítás, normál kajcsit is bevezethetsz.
Ha eléred azt a szintet, hogy pl. tízóraira csak gyümit kap pár korty tejcivel (szomjoltás ellen), akkor több ideje van a szervezetednek tejet termelni ebédre.
De mindenek előtt én is azt a véleményt osztom, hogy minnél többet cicire. A tej nem kezd el csak úgy apadni, főleg 5 hónap után! Ezt tartsd szem előtt bíztatásnak! :)
A másik, hogy nem biztos, hogy tejhiány miatt nyűgi. Lehet fogzás is.
én úgy kezdtem el a tápszert, hogy 1.nap csak 30ml-t adtam, 2.nap 60-at...
tényleg a HA tápszert kéne megpróbálnod. doki írja fel, vele beszéld meg.
de ha hozzátáplálsz, akkor meg lehetne próbálni a gyümölcs adagot növelni, mellette kiegészítésnek meghagyni a szopit. evés után emgkínálni cicivel. így valószínűleg minden meglenne.
Ha jól tudom, (bár még életemben nem találkoztam táppal), tej van benne. Lehet, hogy ezt nem bírja az anyatejhez szokott babád. Ezért is konzultálj orvossal.
De én is inkább a természetes ételeket részesíteném előnyben. Az én babám is elkezdte már ilyenkor a "felnőtt" ételeket kapni, mellette meg szopott és még most is szopik (szinte egyre többet). 9 hónaposak vagyunk.
Itt a nyár, a sok gyümi, inkább azokat növeld.
Jöhet a főtt krumpli, spenót, répa, cékla, tök, stb.
Bocs, hogy nem konkrétan a kérdésedre válaszoltam, de mivel engem kiráz a hideg a táptól, ezért ezt a vonalat javasolnám. :)
ne haragudj, de miután sugárban hány a gyereked a tápitól, nem jutott eszedbe levinni az orvoshoz és vele konzultálni?
el se kellett volna a tudta nélkül kezdened, pont ezekért a helyzetekért, hogy elmondja mit hogy kell, mire vigyázz, és nem utolsó sorban, HA tápszert írat vagy sinlacot...
ne etesd már a hányó babádat tejjel mikor nem bírja, irány az orvos...
Azonnal elvittem, mit gondolsz, hagyom így????
Csak gondoltam valaki tud segíteni, mert ő sem tudott sokmindent mondani.
Ez az oldal egy kalap szart sem ér, ha mindenki osztja az észt a másiknak, ahelyett, hogy hasznos tanácsokat írna az aki tud. Aki meg nem ne írjon semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!