Mit csináljak ha 13 hónapos babám csak a gyümölcsleveket akarja meginni?
Nem tudom, hogy baj-e de mi pont ilyenek voltunk. Ma már 3 éves és semmilyen hátrányát nem látom. Most már mindent megiszik.De mi is az anyatejen kívül mást nem voltunk hajlandók meginni se tea, se víz, se tehéntej,se szörp. Mindent kipróbáltunk csak a gyümölcslé ment. A Kubu volt a kedvenc (nem a PLAY) nincs benne cukor, és tartósítószer mentes is néhány ízesítése. Vízzel hígítottam neki. Soha nem erőltettem neki a többi folyadékot. Pedig sokan mondták, hogy bizony ők addig nem adnának inni neki.2 éves elmúlt mikor leszokott az anyatejről és utána szépen lassan megbarátkozott a többi inni valóval is. Most már jobban megissza a vizet mint az akinek kicsi korban nagyon féltettek és csak vizet adtak neki.pl a barátnőm akkoriban nagyon mondta, hogy bizony ő nem ad csak vizet a gyerekének mert milyen káros lehet. Minap pedig voltunk nála és a gyereke míg ott voltunk csak gyümölcslevezett és amikor az én gyerekemtől megkérdezte mit kér almalevet vagy vizet az én gyerekem vizet kért. Láttam nagyon meglepődött rajta. De a gyerekek sokat tudnak változni.
Fogunk szép nem romlott el.
17 hónaposom csak az őszilevet issza meg.
Vizet pohárból, max. 2 korty!!!
Innia muszáj, nem tudok mit tenni. Folyamatosan próbálkozom a vízzel, talán egyszer majd rászokik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!